okuldan dönüşte bakayım barison zamanda her yerde solenopsis uçuşu var dışarıda 2 saat dikkatli yürürsen net bulursun ben 20 tane buldum 6 tanesini aldım hepsinin alma bulursan
mermerlere veya betonlara bak toprakta gözden kaçar ben mermerde buldumokuldan dönüşte bakayım bari
yazın 4 lasius 1 formica bulmustum bahcede taşın oraya yuva yapmıslardı 1 lasius aldım 1 formicamermerlere veya betonlara bak toprakta gözden kaçar ben mermerde buldum
birde yapabiliyorsan ikindi vakti yap her yerde kaynıyorokuldan dönüşte bakayım bari
oralarda bakabilirsin ama pek sanmam çok küçük belli olmuyor diğerleri gibi görsen işçi dersinyazın 4 lasius 1 formica bulmustum bahcede taşın oraya yuva yapmıslardı 1 lasius aldım 1 formica
Bende okulda yaklașik 60-50, tane gordum hiç almadimson zamanda her yerde solenopsis uçuşu var dışarıda 2 saat dikkatli yürürsen net bulursun ben 20 tane buldum 6 tanesini aldım hepsinin alma bulursan
bence çıkıp ara çünkü şu zamanlarda bir sürü tür uçuştaMalatyada uçuş olurmu 29-30 derece hava