Türü nedir?
Bu görsele bakarak işçi ve kraliçe farkını anlamış olursun umarımKraliçe olup olmadığını thorax(sırt) kısmından anlayabilirsiniz. Kraliçe olduğunu düşünüyorum. Sırtında kamburluk varsa kraliçedir.
bu görsellerle çok zor küçükse tapinoma olabilir.
Camponotus kraliçesi gibi görünüyor, şırınga dışarısından çekmeye çalışın.
Kraliçe olup olmadığını thorax(sırt) kısmından anlayabilirsiniz. Kraliçe olduğunu düşünüyorum. Sırtında kamburluk varsa kraliçedir.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Bu görsele bakarak işçi ve kraliçe farkını anlamış olursun umarım. Söylemeye çalıştığım sırt kısmından kolayca anlayabilirsin
. İyi hobiler dilerim.
Bir tane.Kanadını dökmemiş gibi görünüyor kaç kanadı var?
Alırken kopmuş olabilir.Bir tane.
Bu bir kraliçe.Bir tane.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Alırken kopmuş olabilir.
Türü hakkında bilgim yok, o yüzden birşey söyleyemem. Bilgili arkadaşlar çok geçmeden yorum yapacaklardır. İyi hobiler dilerim.Bu bir kraliçe.![]()
Emin misin dostum? Bulduğumda yanımda şırınga olmadığı için elimle aldım, hayvana zarar vermekten korkuyorum. Bulduğumda yolun ortasında saf saf dolaşıyordu.Bu bir kraliçe.![]()
Bulduğun yerin yakınında yuva yoksa döllenmiştir ve yuva arıyordur.Emin misin dostum? Bulduğumda yanımda şırınga olmadığı için elimle aldım, hayvana zarar vermekten korkuyorum. Bulduğumda yolun ortasında saf saf dolaşıyordu.
Genede döllenip döllenmediğini anlamak için karanlık bir ortamda birkaç gün beklemek bence en iyisi. Eğerki yumurtlarsa döllenmiştir.Bulduğun yerin yakınında yuva yoksa döllenmiştir ve yuva arıyordur.