Karınca beslemek karıncalara kötülük mü?

HobiHouse

Yumurta
Üye
Dostlar başlıktada görmüş olduğunuz üzere bende karınca beslemeye başladım fakat birçok yakınım onları hapsediyorsun onları küçücük şeyde bakıyorsun diyorlar. Bu konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir. Bu hobinin haklı yönleri nelerdir? Onlara bakarak kötülük mü yapıyoruz? Şimdiden teşekkürler!

karıncasevdalısı616

Yumurta
Üye
Zaten karıncalar doğal hayatlarındada küçük dar alanlarda yaşıyorlar ayrıca bana göre evde bakılanlar daha avantajlı çünkü yemeklerini sen veriyorsun sularını sen veriyorsun ve doğal hayattaki gibi dış etkenlerden tehlikelerden etkilenmiyolar ve böylece daha rahat yaşayabiliyolar

ants123

Minör
Üye
Dostlar başlıktada görmüş olduğunuz üzere bende karınca beslemeye başladım fakat birçok yakınım onları hapsediyorsun onları küçücük şeyde bakıyorsun diyorlar. Bu konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir. Bu hobinin haklı yönleri nelerdir? Onlara bakarak kötülük mü yapıyoruz? Şimdiden teşekkürler!
Sokakta yaşayan kediyi evinize alıp beslediğinizi düşünün. Ona iyi bakarsanız iyilik etmiş olursunuz. Ama evinize alıp bakımsız yemsiz bırakacaksanız hiç almayın. Ben bana çok iyi davranacak bir kralın beni sarayına almasını çok isterim şahsen. Kötü davranacaksa da hiç almasın. Etiğe geniş ve mantıksal bir düzlemde bakınız.