Karınca Besleme

LonelyWolf_1992

Yumurta
Üye
Henüz Kraliçe bulmadım lakin kafamı kurcalayan biey var test tüpünden sonra formikaryuma geçtikten sonra karıncalara şekerli suyu yada normal suyu sadece suluk ile mi verebilirim yoksa başka yöntemlerde varmıdır? Önceden hazırlık yapıyorum bu tarz işlerde.

Kypers

Yumurta
Üye
Şuanlık zaten kraliçe bulamazsın uçuşları beklemen lazım. Şekerli suyu test tüpüne doldurup yine bir pamuk yardımıyla kapatıp outworld içine koyabilirsiniz diye düşünüyorum

LonelyWolf_1992

Yumurta
Üye
Şuanlık zaten kraliçe bulamazsın uçuşları beklemen lazım. Şekerli suyu test tüpüne doldurup yine bir pamuk yardımıyla kapatıp outworld içine koyabilirsiniz diye düşünüyorum
Evet şuan uçuş dönemi değil.En erken Martın 15 i gibi başlar zaten.Dediğim gibi ben biraz önceden hazırlık yapmayı seviyorum ilerde sorun yaşamamak açısından.Yardımın için Teşekkür Ederim

Emir1

Pupa
Üye
Merhaba, outworlde kendin manuel olarak damlatabilirsin veya şişe kapağına pamuk koyup onu ıslatabilirsin.Damlaların çok büyük olmamasına dikkat etmelisin.

LonelyWolf_1992

Yumurta
Üye
Tamamdır
Merhaba, outworlde kendin manuel olarak damlatabilirsin veya şişe kapağına pamuk koyup onu ıslatabilirsin.Damlaların çok büyük olmamasına dikkat etmelisin.
Tamamdır çok teşekkür ederim.He bide şekerli su bildiğimiz şekerli su mu?