büyük bir outworldde uğraşıp sürmekten başka bir çareniz yok, bariyer konusunda bu konu işinize yarayabilir.Karınca bariyeri diye bisi varmış bebek pudrası ve zeytin yağını puding kıvamına gelene kadar karıştırıp sürüyormusuz denedim şimdilik ise yarıyor ancak test tüpü ve teraryumum ufak bunu büyüğe uygulamak zor bi öneriniz varmı
Bazı türlerde bebek pudrası zeytin yağı karışımı işe yaramamaktadır. PTFE sıvısı almanızı öneririmKarınca bariyeri diye bisi varmış bebek pudrası ve zeytin yağını puding kıvamına gelene kadar karıştırıp sürüyormusuz denedim şimdilik ise yarıyor ancak test tüpü ve teraryumum ufak bunu büyüğe uygulamak zor bi öneriniz varmı
Messor ve compotusBazı türlerde bebek pudrası zeytin yağı karışımı işe yaramamaktadır. PTFE sıvısı almanızı öneririm
Denedim ama çıkmıyorlar tüpü sallasam stres olacaklar ışık altına falan koydum yok çıkmıyorlar öneriniz varımdır acabaBu arada tüplerin ikisindede pamuk küflenmiş. Tüplerini değiştirin hemen.
Tesekkür ederim ustamTüpü sarsmak iyi olacaktır. Küfden dolayı öleceklerine strese girmeleri daha iyi. Ayrıca 3-4 güne stresleri geçecektir.
Tetramoriumlarda da işe yaramıyor.Messor ve compotus
Tetramoriumlarda da işe yaramıyor.