Bariyer İçin Alternatif

BeyDiesT

Nanitik
Üye
saklama kabına bariyer yapacağım ve tuğkan abinin videosunda gördüm pudra ve yağı karıştırıp yapıyor yağ var ama pudrayı bulamadım komşulara kuzenime falan sordum ama kimsede yok onun yerine kullanılabilecek bir şey var mı

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Pudra yağın akmamasını sağlamak için kullanılıyor, böylelikle bariyerin ömrünü uzatıyor. Onun yerine yağın akışkanlığını azaltacak bir malzeme kullanabilirsin. Un gibi.

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
31C5A6E6-7D21-4303-A8E4-F623C86577D6.jpeg

Şuana kadar kullandığım en iyi bariyer kalun birmşekilde sürdüğümde hepsinden daha iyi performans elde ettim

Ayrıca birçok bariyer denedim

Alkol pudra
Zeytin yağı npudra ( iyi iş yapıyor )
Parafin yağı
Parafin yağı pudra
zeytin yağı
Pudra ( iyi iş yapıyor )

Ama bu krem mükemmel iş yaptı açıkçası kıvam tutturma derdi de yok alıp kalın kalın sürüyorsunuz

Dusk

Larva
Üye
Ekli dosyayı görüntüle 14364

Şuana kadar kullandığım en iyi bariyer kalun birmşekilde sürdüğümde hepsinden daha iyi performans elde ettim

Ayrıca birçok bariyer denedim

Alkol pudra
Zeytin yağı npudra ( iyi iş yapıyor )
Parafin yağı
Parafin yağı pudra
zeytin yağı
Pudra ( iyi iş yapıyor )

Ama bu krem mükemmel iş yaptı açıkçası kıvam tutturma derdi de yok alıp kalın kalın sürüyorsunuz
karıncalar yiyip veya yapışıp ölmüyormu

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Hiç geçmeye çalışmıyorlar bile daha ölü hiç yok 1 haftadır kullanıyorum lasiuslarda eskiden pudra filan koyuyordum kaçmaya çalışıyorlardı bundan hiç denemediler bile şimdi messorlarıma uygulqyacağım

BeyDiesT

Nanitik
Üye
Pudra yağın akmamasını sağlamak için kullanılıyor, böylelikle bariyerin ömrünü uzatıyor. Onun yerine yağın akışkanlığını azaltacak bir malzeme kullanabilirsin. Un gibi.
dostum dediğin yaptım unla güzel bir kıvama getirip pamukla sürdüm ama biraz bazı yerlerde un topağı kaldı sorun olur mu

Batınönal

Yumurta
Üye
Hiç geçmeye çalışmıyorlar bile daha ölü hiç yok 1 haftadır kullanıyorum lasiuslarda eskiden pudra filan koyuyordum kaçmaya çalışıyorlardı bundan hiç denemediler bile şimdi messorlarıma uygulqyacağım
Messorlara denedikten sonra sonucu söyler misin hocam. İşe yararsa bende bu kremle yapmayı düşünüyorum.

Dusk

Larva
Üye
uyguladınızmı

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Uyguladım hiçbir problem yok messorlar ve tetramoriumlardada çok iyi ölü ayrıca hiç yok

Şimdi ne zaman kuruyacağını kuruyacaksa ne zaman kuruyacağını gözlemliyorum