Karınca bariyeri

ardaacar25

Larva
Üye
Outworld için bariyer lazım var mı yapmak için taktikleriniz ya da aliexpresste falan varsa link atabilir misinjz

Alper

Pupa
Üye
zeytinyağı ve bebek pudrasını karıştırıp krem haline getirip sürebilirsin

Aculeata

Larva
Üye
zeytinyağı ve bebek pudrasını karıştırıp krem haline getirip sürebilirsin
Zeytin yağını önermiyorum . Bir süre sonra yapışıyor , çıkartmasıda zor oluyor . Bebek yağı daha iyi olucaktır.

Vazonax

Pupa
Üye
Cilt bakımı için kullanılan renksiz bir yağ .
Bunu yeni duydum işe yarıyormu zeytinyagı pudrada bu güne kadar sıkıntı yaşamadım kıvamını tutturduktan sonra uzun zaman gidiyor sadece outworldu yıkarken sadece su ile çıkmıyor ama çıkmaması normal su yagı çözmez deterjanla kolayca çıkıyor

Aculeata

Larva
Üye
Bunu yeni duydum işe yarıyormu zeytinyagı pudrada bu güne kadar sıkıntı yaşamadım kıvamını tutturduktan sonra uzun zaman gidiyor sadece outworldu yıkarken sadece su ile çıkmıyor ama çıkmaması normal su yagı çözmez deterjanla kolayca çıkıyor
Bebek yağı kullanınca o yıkama problemi olmuyor . Zeytinyağ yapişiyor , plastik gibi pütür pütür bir şeye dönüşüyor .

Vazonax

Pupa
Üye
Bebek yağı kullanınca o yıkama problemi olmuyor . Zeytinyağ yapişiyor , plastik gibi pütür pütür bir şeye dönüşüyor .
Yıkama işi çok sık olmadığı için pek zahmetli gelmiyor bana ama tabi bebek yagı dediğiniz şey daha kullanışlıysa ona geçeriz iki bariyeri kıyasladığınız bilgilendirici bir konu paylaşırsanız zamanınız varsa tabi yararlanmak isteriz

ardaacar25

Larva
Üye
Bebek pudrasiyla zeytin yağına pek güvenemiyorum birkaç kez yaptım ama tek tük geçişler oldu belki kıvamı tutturamadim bebek yağını deniyeyim bir sağolun mesajlarınız icin