Outworld için bariyer lazım var mı yapmak için taktikleriniz ya da aliexpresste falan varsa link atabilir misinjz
Zeytin yağını önermiyorum . Bir süre sonra yapışıyor , çıkartmasıda zor oluyor . Bebek yağı daha iyi olucaktır.zeytinyağı ve bebek pudrasını karıştırıp krem haline getirip sürebilirsin
Bebek yağı ne?Zeytin yağını önermiyorum . Bir süre sonra yapışıyor , çıkartmasıda zor oluyor . Bebek yağı daha iyi olucaktır.
Cilt bakımı için kullanılan renksiz bir yağ .Bebek yağı ne?
Bunu yeni duydum işe yarıyormu zeytinyagı pudrada bu güne kadar sıkıntı yaşamadım kıvamını tutturduktan sonra uzun zaman gidiyor sadece outworldu yıkarken sadece su ile çıkmıyor ama çıkmaması normal su yagı çözmez deterjanla kolayca çıkıyorCilt bakımı için kullanılan renksiz bir yağ .
Bebek yağı kullanınca o yıkama problemi olmuyor . Zeytinyağ yapişiyor , plastik gibi pütür pütür bir şeye dönüşüyor .Bunu yeni duydum işe yarıyormu zeytinyagı pudrada bu güne kadar sıkıntı yaşamadım kıvamını tutturduktan sonra uzun zaman gidiyor sadece outworldu yıkarken sadece su ile çıkmıyor ama çıkmaması normal su yagı çözmez deterjanla kolayca çıkıyor
Yıkama işi çok sık olmadığı için pek zahmetli gelmiyor bana ama tabi bebek yagı dediğiniz şey daha kullanışlıysa ona geçeriz iki bariyeri kıyasladığınız bilgilendirici bir konu paylaşırsanız zamanınız varsa tabi yararlanmak isterizBebek yağı kullanınca o yıkama problemi olmuyor . Zeytinyağ yapişiyor , plastik gibi pütür pütür bir şeye dönüşüyor .