Karınca bariyeri

Mehmedlbozan

Yumurta
Üye
Bariyer olarak yapımı en basit olan yağ ve pudra kulanıyorum şöyle bi problemle karşılaştım ; karışımı yapınca kremsi kıvama getirip sürdüğümde 3-4gün sonra kuruyup katılaşıyor tekrar sürmek istediğimde ise işlevini pek yapamıyor sıvı kıvamında sürdüğümde aşağı doğru akıyor ve karıncaların ölmesine sebeb oluyor karınca bariyeri olarak ne almamı önerirsiniz en kalıcı ve kesin yolu nedir

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Ne tür bir karınca besliyorsunuz ileride neleri beslemeyi planlıyorsunuz. Bariyer için bir para harcayabilir misiniz yoksa ucuz yollu mu tercih edersiniz.

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
İzopropil alkol ve talk pudrası alıp karıştır. Veya ucuzdan çözmek istersen direk el kremi sür kalın kalın.

Mehmedlbozan

Yumurta
Üye
Klasik yağ ve pudra karışımının akmaması için hangi bandı kulanmamız lazım şimdilik bu bariyeri kulanmam lazım alacağım şeye karar verene kadar

Enesersoy45

Minör
Yardımsever
Tespit Uzmanı
Üye
Kolonya ve pudra karıştırın daha sonra sürüp kolonyanın uçmasını bekleyin. Üzerine gelip düşmektense koku yüzündan yaklaşmaya dahi çekiniyorlar.

Ertugrulmustuluk09

Minör
Yardımsever
Üye
Nerden alabilirim türkiyede satılmıyor diye biliyorum yanlış değilsem
Underground ant world satıyor karınca bariyeri adı altında bide klavye hatası yapmışım fluvn değil flovn olacak
Klasik yağ ve pudra karışımının akmaması için hangi bandı kulanmamız lazım şimdilik bu bariyeri kulanmam lazım alacağım şeye karar verene kadar
Bandı ben sade bariyer düz dursun diye kullanıyorum bariyer katılaşınca söküp atıyorum yani kendi kuruyor

Mehmedlbozan

Yumurta
Üye
Underground ant world satıyor karınca bariyeri adı altında bide klavye hatası yapmışım fluvn değil flovn olacak

Bandı ben sade bariyer düz dursun diye kullanıyorum bariyer katılaşınca söküp atıyorum yani kendi kuruyor
Tamam teşekkürler.
Bariyer kuruduğunda işlevini yitirmiyor mu ? Kuruduğunda messorlar hamen aşıyorlar

Ertugrulmustuluk09

Minör
Yardımsever
Üye
Tamam teşekkürler.
Bariyer kuruduğunda işlevini yitirmiyor mu ? Kuruduğunda messorlar hamen aşıyorlar
Hocam kuruduğunda asıl işlevi görüyor kuruduğunda derken 1 saat bırakınca akmayacak kıvama geliyor üstü kabuk gibi olup kurursa işlevini yitirmiştir zaten

Mehmedlbozan

Yumurta
Üye
Hocam kuruduğunda asıl işlevi görüyor kuruduğunda derken 1 saat bırakınca akmayacak kıvama geliyor üstü kabuk gibi olup kurursa işlevini yitirmiştir zaten
Evet evet benınde kasttetiğim oydu kuruyup işlevini yitirdikten sonra temizliyor musun (temizliyorsan nasıl temizliyorsun) yoksa üstüne tekrar mı sürüyorsun

Ertugrulmustuluk09

Minör
Yardımsever
Üye
Evet evet benınde kasttetiğim oydu kuruyup işlevini yitirdikten sonra temizliyor musun (temizliyorsan nasıl temizliyorsun) yoksa üstüne tekrar mı sürüyorsun
Temizleyede bilirsin üstüne de sürebilirsin ben bakıyorum üstüne sürülecek gibiyse üstüne sürüyorum yoksa kazıyıp yeniden sürüyorum ama pudra zeytinyağı gibi bir karışım kullanacaksanız üstüne sürülebilir mi bilmiyorum el kremini üstüne sürme taktiğiyle kullanabilirsiniz.

Mehmedlbozan

Yumurta
Üye
Temizleyede bilirsin üstüne de sürebilirsin ben bakıyorum üstüne sürülecek gibiyse üstüne sürüyorum yoksa kazıyıp yeniden sürüyorum ama pudra zeytinyağı gibi bir karışım kullanacaksanız üstüne sürülebilir mi bilmiyorum el kremini üstüne sürme taktiğiyle kullanabilirsiniz.
Hangi el kremi , koku yapmaz mı ?