Karınca Bariyeri İçin Yardım

Garanfil

Yumurta
Üye
Herkese iyi forumlar.
Karıncalarım için uzun süreli bir bariyer yapmak istiyorum. Elimde talk pudrası mevcut. Bunu su ile karıştırırsam daha iyi olur yoksa zeytinyağı ile mi? Ayrıca bu şekilde bir işlem yaptığımda ne kadar sürede bir yenilemem gerekir?
Teşekkürler.

egzotikçiftik

Brachypterous
Yardımsever
Makro Fotoğrafçı
Üye
Zeytinyağı ile karıştırabilirsiniz. Oranı nasıl söylesem bilemedim, miktarı zamanla bariyer karışımı hazırladıkça kendiniz çok daha iyi ayarlarsınız. Ayda 1 yenileyebilirsiniz bence. Fazla sıcak bir yerde yaşıyorsanız daha hızlı kuruyabilir 2-3 haftada 1 tazeleseniz yeterli olur diye düşünüyorum.

el4nce

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Talk pudrası bariyer yapmak için en ideal pudradır. Zeytinyağı ile akmayacak seviyeye gelene kadar karıştırabilirsiniz. Akmadığına emin olduktan sonra gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Garanfil

Yumurta
Üye
Youtubeda görmüştüm sanırım yıllarca yenilemedim diyen vardı bariyer için sizce öyle bir şey mümkün mü?

el4nce

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Youtubeda görmüştüm sanırım yıllarca yenilemedim diyen vardı bariyer için sizce öyle bir şey mümkün mü?
Fluon için belki ancak öbür türlü pek sanmam. Karıncalar elbette çöplerle üstüne bir köprü yapacaklardır. 😃