bunlar nedir tam olarakFluon türkiyede yok ve çok pahalı, alternatiflerine yönebilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 37249
Ekli dosyayı görüntüle 37248
bide messorlarımda bir tane baya bir büyük yumurta var o major mudur çünkü normal yumurtanın pupasının 3 katı
Bir adet ise evet majör dürbide messorlarımda bir tane baya bir büyük yumurta var o major mudur çünkü normal yumurtanın pupasının 3 katı
Tohumları kıramıyor olabilirlerneden üretmişler ki hemen daha 15 işçi yok 13 tane falan yemi de canlı vermiyorum
Messorlar ballı suya diğer cinler kadar ihtiyaç duymaz ama isterseniz yinede koyabilirsiniz2 günde tohumu yok etmişlerdi çim tohumu ile besliyorum
bide şu bal işini soracaktım balı su ile karıştırıyormuyuz yoksa direk mi verelim
Ballı su vermeyin bence Messorlara.Gerek yok. Ben vermiyorum gayet sağlıklılar. Gereken karbonhidratı tohumlardan sağlıyorlar.2 günde tohumu yok etmişlerdi çim tohumu ile besliyorum
bide şu bal işini soracaktım balı su ile karıştırıyormuyuz yoksa direk mi verelim
Balı direkt ver, fakat bal uzun zaman sonra zehir olur tavsiyem şekerli su belki biraz bal olabilir böylece mix yapmış olursun ve extra faydası olur2 günde tohumu yok etmişlerdi çim tohumu ile besliyorum
hazır kurban bayramı gelmişken biryerden kuyruk yağı bulursan çok iyi bariyer oluyor asla kurumuyor ve akmıyor. Hatta aynı şehirdeyiz istersen ben verebilirimMerhabalar öncelikle bu hobide yeniyim ve araştırdığımda
pek bir şey bulamadım bu yüzden açtım konuyu açtım
bu fluon'u nerden bulabilirim
yardımlarınız için teşekkürler (varsa link çok iyi olur)
Messor structor
Biz kestik kral eyvallah ama kokmaz mı?hazır kurban bayramı gelmişken biryerden kuyruk yağı bulursan çok iyi bariyer oluyor asla kurumuyor ve akmıyor. Hatta aynı şehirdeyiz istersen ben verebilirim
yok aga ilk başlarda biraz kokuyor havalandıkça kokusu gidiyorBiz kestik kral eyvallah ama kokmaz mı?
Kuyruk yağı oda sıcaklığında bile katılaşıyorken nasıl olurda un /pudra gibi malzemelerle birleşince kurumaz ? Bilmediğimden soruyorum garipyok aga ilk başlarda biraz kokuyor havalandıkça kokusu gidiyor
zaten katılaşması gerek yoksa akarKuyruk yağı oda sıcaklığında bile katılaşıyorken nasıl olurda un /pudra gibi malzemelerle birleşince kurumaz ? Bilmediğimden soruyorum garip
Su ile karıştırıp da verebilirsin, normal olarak da2 günde tohumu yok etmişlerdi çim tohumu ile besliyorum