Karınca bariyeri etkisini kaybetti

Thelethal

Nanitik
Üye
Lasius kolonim test tüpünde çok hareketli oldukları için plastik bir kutunun içine tüpü koyarak outworld yaptım, kabın kenarlarına da zeytinyağı-bebek pudrası karışımı yapıp sürdüm. İşe yarıyordu ilk yaptığımda orada yürüyemediklerini direkt gözlemlemiştim. Fakat bugün yürüyebildiklerini fark ettim. Az kalsın kaçacakalrdı son anda kapattım. Bu katmanı yenilemem mi gerekiyor? Bu normal bir şey mi?

Chaprix

Majör
Deneyimli Hobici
Üye
Lasius kolonim test tüpünde çok hareketli oldukları için plastik bir kutunun içine tüpü koyarak outworld yaptım, kabın kenarlarına da zeytinyağı-bebek pudrası karışımı yapıp sürdüm. İşe yarıyordu ilk yaptığımda orada yürüyemediklerini direkt gözlemlemiştim. Fakat bugün yürüyebildiklerini fark ettim. Az kalsın kaçacakalrdı son anda kapattım. Bu katmanı yenilemem mi gerekiyor? Bu normal bir şey mi?
nedenini bilmiyorum ama belki pudrayı fazla koymuş olabilirsin o yüzden de karışım kurumuş olabilir. bu sadece tahmin. bilen birisi yazar umarım.

Barkın

Yasaklı Üye
Yardımsever
Üye
Pudra fazla gelmiştir büyük ihtimal veya yanlış sürmüş te olabilirsiniz

Pudra fazla kaçınca yürüyebiliyorlar az kaçınca akma yapıyor tam ortası çok zor açıkçası akma yapsın düzenli temizleyin biyerden sonra da akma kesilecektir

4A3C41DC-7B06-4A60-AB1B-AC2CB70D35E8.jpeg