Gözle zor görünüyor bir noktanın 3/1 kadar desem yeridir ama springtail gibi görünüyor Nedir nasıl kurtulurumFotoğraf atmalısınız, mite veya springtail olabilir…
Yanı umursamıyimmiSpringtail doğal ayrıştırıcılar diye biliyorum zararı olacağını sanmıyorum.
Onu nasıl anlarız gözle zor görünüyorÖncelikle springtail olduğundan emin olmanız gerekiyor aksi halde koloniye zarar verecek bir parazit olabilir. Springtail olduğundan emin iseniz koloniye zarar vermez aksine temizlikte yardımcı olur.
Fotoğraf atın yardımcı olalım 😊Onu nasıl anlarız gözle zor görünüyor
Kitap biti. Genelde kitap biti varsa miteda vardır dikkatli olun.
Nasıl kurtulurumKitap biti. Genelde kitap biti varsa miteda vardır dikkatli olun.
Outworlde kapak kullanıyorsanız iptal edip bariyer sürün.Ve outworldeki tüm çöpleri temizleyin.Nasıl kurtulurum
Tm ısıtıcıyı Outworlda koydum doğrumudur 25-28 derece arasındaOutworlde kapak kullanıyorsanız iptal edip bariyer sürün.Ve outworldeki tüm çöpleri temizleyin.
Outworldün içine mi koydunuz?Tm ısıtıcıyı Outworlda koydum doğrumudur 25-28 derece arasında
Outworldun altında bende. https://undergroundantworld.com/urun/baslangic-seti-2 bu var nasıl yapayımOutworldün içine mi koydunuz?
Isıtıcı pedin hem outworldün altına hem formikaryumun veya test tüpünün altına temas etmesi gerek.Test tüpünde su olan kısmın altında olmayacak şekilde fazla nem oluyor yoksa.