Hava alması gerekli ve sürekli ısıya maruz kalmak karınca için iyi olmayabilir. Oda sıcaklığında ortalama bir karınca rahatlıkla yaşayabilir.Merhaba karıncaya sıcak ortam olması için bir plastik saklama kabı içine koysam ve kabıda kaloriferin üstüne koysam sorun olur mu? Karıncaya sıcak bir ortam nasıl sağlayabilirim?
Evet sorun olabilir sıcaklıktan dolayı rahatsız olurlar. Oda buz kesmiyodur bence o yüzden sorun olmaz ama kaloriferin yanlarına koyabilirsiniz daha iyi olur.Ekli dosyayı görüntüle 45756Böyle dursa bi sorun olur mu kış olduğu için odanın sıcaklığından çok emin değilim kararsız kaldım yeniyim karınca beslemekte
Kaloriferin yanında komodin var oraya koysam? Üstü açık mı kalmalı ve sesten titreşimden rahatsız olmaz mı? Kraliçeyse eğer yumurtlamasını bekliyorum çok bir fikrim yok bu konuda.Evet sorun olabilir sıcaklıktan dolayı rahatsız olurlar. Oda buz kesmiyodur bence o yüzden sorun olmaz ama kaloriferin yanlarına koyabilirsiniz daha iyi olur.
Akustik ve elektro gitar çalıyorum bir sorun olur mu ayrıca karıncanın etrafını siyah kumaşla sardım işe yarar mı ışık geçirmemezlik konusunda.Merhabalar, eğer sen odada üşümüyorsan, oda karıncan için de uygundur diyebiliz basitçe. Ancak, ışık olması strese neden olabilir, bu yüzden opak bir kutuya koy yada dışını opak bir şey ile sarabilirsin. Ayrıca, sarsılmayacak bir yere yerleştir; fazla sarsıntı strese sokabilir. Sesleri okadar iyi duyamadıkları için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
Aman hocam pişirirsiniz hayvanlarıEkli dosyayı görüntüle 45756Böyle dursa bi sorun olur mu kış olduğu için odanın sıcaklığından çok emin değilim kararsız kaldım yeniyim karınca beslemekte
Nereye koyucağım hakkında çok bi fikrim yok şu anda peteğe yakın komodinde duruyo bi saklama kabı içinde etrafınıda kumaşla sardım ama ses rahatsız edermi bilemiyorumAman hocam pişirirsiniz hayvanları
Peteğe yakın bir yere koymak daha doğru olur
Çekmecede tutabilirsin bir sıkıntı olmaz.Peki en doğru yer neresidir önce çekmecede tutuyodum ama tam olarak bilmiyorum çekmeceye koysam hava alır mı
Çekmecede tutabilirsin bir sıkıntı olmaz.
Rica ederim,iyi hobiler.Tamam yardımların için teşekkür ederim.