Karides akvaryumu

Muhammet18

Yumurta
Üye
Selamlar şu aralar hem karides akvaryumu hemde okuldaki Tübitak projemiz için malzeme arıyorum öncelikle akvaryumculara bir soru sorcam ilk defa karides akvaryumu yapıcam sizce hangi tür beslenmeliyim 2. Tübitakta viraryum yapıcağız viraryum içinde bize bir koloni lazım aradığım tür ise pheidole pallidula +100 veya +200 iscili phei satan var ise bana yazabilir mi

Utgea

Majör
Yardımsever
Ansiklopedik İnsan
Deneyimli Hobici
Rehberkolik
Üye
Öncelikle iyi akşamlar. Karides konusunda yeni iseniz Neocardinia türlerinden birisi ile başlamanızı tavsiye ederim. Türkiyede bulunan bazı neocardinia türlerine örnek olarak;
Bloody Mary,Mavi Melek,Sarı Ateş Neon,Siyah Gül,Green Jade,Turuncu Sakura, Red Rili,Carbon Rili.... Verilebilir.

Ayrıca Neocardinia türlerinin bakımı konusunda kendi çapımda bir rehber hazırlamıştım ona da bakabilirsiniz.

Kadirgrblk

Yumurta
Üye
Öncelikle iyi akşamlar. Karides konusunda yeni iseniz Neocardinia türlerinden birisi ile başlamanızı tavsiye ederim. Türkiyede bulunan bazı neocardinia türlerine örnek olarak;
Bloody Mary,Mavi Melek,Sarı Ateş Neon,Siyah Gül,Green Jade,Turuncu Sakura, Red Rili,Carbon Rili.... Verilebilir.

Ayrıca Neocardinia türlerinin bakımı konusunda kendi çapımda bir rehber hazırlamıştım ona da bakabilirsiniz.
Nerden bulabilirim rehberinizi?