Kapalı dolabın içinde yeterince hava akışı olurmu

BeyS

Yumurta
Üye
Ben tamirhanede çalışıyorum dükkanda kraliçe yetiştiricem dükkanın en sessiz noktası dolabın içi dolabın içinde rahat hava akışı olmadigi için mite olurmu veya kraliçe sesten strese girermi

Abdullah09

Yumurta
Üye
Ben tamirhanede çalışıyorum dükkanda kraliçe yetiştiricem dükkanın en sessiz noktası dolabın içi dolabın içinde rahat hava akışı olmadigi için mite olurmu veya kraliçe sesten strese girermi
Dolabın içinde bakmak pek mantıklı değil koloni büyüdüğü zaman sıkıntı olur ve titreşim felan strese sokar havayı az almasıda sorun olabilir

darkness

Minör
Deneyimli Hobici
Üye
Hava akışı kısmında sıkıntı olmaz.
Karıncalar sesten aşırı etkilenmez,daha çok titreşimden etkilenirler.
Sorun olacağını sanmıyorum.

BeyS

Yumurta
Üye
Hava akışı kısmında sıkıntı olmaz.
Karıncalar sesten aşırı etkilenmez,daha çok titreşimden etkilenirler.
Sorun olacağını sanmıyorum.
hocam dukkanda kompresor calisiyor surekli bir lonusma bagrisma var havali tabanca sesleri klasik tamirhane yani o seslerden dolayi strese girmesse dolap disi yere katabilirmiyim

darkness

Minör
Deneyimli Hobici
Üye
hocam dukkanda kompresor calisiyor surekli bir lonusma bagrisma var havali tabanca sesleri klasik tamirhane yani o seslerden dolayi strese girmesse dolap disi yere katabilirmiyim
Karıncalar ses duyamazlar.Bulunacakları yerde tüp titreşmez ise sorun olmaz.

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Bulunduğunuz bölgedeki en titremereşimsiz yerde besleyebilirsiniz, hava akışı sorun olmayacaktır.