Dolabın içinde bakmak pek mantıklı değil koloni büyüdüğü zaman sıkıntı olur ve titreşim felan strese sokar havayı az almasıda sorun olabilirBen tamirhanede çalışıyorum dükkanda kraliçe yetiştiricem dükkanın en sessiz noktası dolabın içi dolabın içinde rahat hava akışı olmadigi için mite olurmu veya kraliçe sesten strese girermi
Hava akışı kısmında sıkıntı olmaz.Ben tamirhanede çalışıyorum dükkanda kraliçe yetiştiricem dükkanın en sessiz noktası dolabın içi dolabın içinde rahat hava akışı olmadigi için mite olurmu veya kraliçe sesten strese girermi
hocam dukkanda kompresor calisiyor surekli bir lonusma bagrisma var havali tabanca sesleri klasik tamirhane yani o seslerden dolayi strese girmesse dolap disi yere katabilirmiyimHava akışı kısmında sıkıntı olmaz.
Karıncalar sesten aşırı etkilenmez,daha çok titreşimden etkilenirler.
Sorun olacağını sanmıyorum.
Karıncalar ses duyamazlar.Bulunacakları yerde tüp titreşmez ise sorun olmaz.hocam dukkanda kompresor calisiyor surekli bir lonusma bagrisma var havali tabanca sesleri klasik tamirhane yani o seslerden dolayi strese girmesse dolap disi yere katabilirmiyim
Teşekkür ederim yardimlariniz içinKarıncalar ses duyamazlar.Bulunacakları yerde tüp titreşmez ise sorun olmaz.