Yumurtladı mı?1.5 haftadir kanatlarini dokmeyen bir kraliçe var birakmali miyim birakicaksam tam aldigim yere mi birakayim cunku islek bi caddenin kenarinda buldum.
Bırakabilirsiniz. Açıkçası sonradan bırakmanın pek anlamı olmuyor çünkü uçuşu kaçırmış oluyor alınan alateler. Ama doğadan aldığınız doğaya dönsün en azından. Başka bir koloninin besini olur belki de.1.5 haftadir kanatlarini dokmeyen bir kraliçe var birakmali miyim birakicaksam tam aldigim yere mi birakayim cunku islek bi caddenin kenarinda buldum.
Uçuş oldugu zaman birakmam daha mantikli degilmi o zaman?Bırakabilirsiniz. Açıkçası sonradan bırakmanın pek anlamı olmuyor çünkü uçuşu kaçırmış oluyor alınan alateler. Ama doğadan aldığınız doğaya dönsün en azından. Başka bir koloninin besini olur belki de.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Ek olarak yazım kurallarına dikkat ederek konu açın.
Şöyle de bir durum var; uçuş yakalasanız bile elinizdeki ile türleri aynı olmalı. Bunu denk getirmeniz de zor. Çünkü farklı türler farklı zamanlarda uçuş yapıyor genel olarak. Cinsi tuttursanız bile türden patlayabilir yine. Tabii bir anda habersizce salınan bir prenses uçuşa dahil olur mu onu bilemiyorum. Siz istiyorsanız deneyin, çok da önemli değil zaten.Uçuş oldugu zaman birakmam daha mantikli degilmi o zaman?
1,5 haftadır kanatlarını dökmeyen bir prenses var. Bırakmalı mıyım? Bırakmalıysam tam aldığım yer mi bırakayım? Çünkü işlek bir caddenin kenarında buldum.
Kanatlarını dökmeyen kraliçeler de görüyoruz, doğadaki kolonilerde de gözlemlenebilir. Anormal bir durum olduğunu sanmıyorum. Belki de hiçbir zaman dökmez.arkadaşlar benimde bi alatem vardı yumurtladı. ama kanadını dökmedi türü messor sp. sizce neden hâla kanadını dökmedi sterese girmiş olabilir mi ? 10 günde bi kontrol ediyorum diğer karıncalarımın yanında duruyo bi sorun var mıdır sizce?
kanatlı şekilde ilk işçilerini çıkartan kraliçeler olabiliyorarkadaşlar benimde bi alatem vardı yumurtladı. ama kanadını dökmedi türü messor sp. sizce neden hâla kanadını dökmedi sterese girmiş olabilir mi ? 10 günde bi kontrol ediyorum diğer karıncalarımın yanında duruyo bi sorun var mıdır sizce?