Kanatlı Kraliçe

EdiyaMen

Yumurta
Üye
Bugün çiseleyen bir yağış vardı ve hava pek de soğuk değildi.Aynı yerde (yağış esnasında) iki kanatlı kraliçe buldum.Bu koşullarda döllenmiş olma ihtimalleri nedir?Ayrıca ikisini de bir test tüpüne koyup eve getirdiğim için aceleyle asıl yerleştireceğim tüplere çeşme suyu koydum.Bu sorun olur mu?

Topirak

Media
İlklerden
Forum Delisi
Üye
Çesme suyu bulunduğun yere göre değisir aslında suyun acalesi yoktu hazir su öneririm

DorukBey

Larva
Üye
Bugün çiseleyen bir yağış vardı ve hava pek de soğuk değildi.Aynı yerde iki kanatlı kraliçe buldum.Bu koşullarda döllenmiş olma ihtimalleri nedir?Ayrıca ikisini de bir test tüpüne koyup eve getirdiğim için aceleyle asıl yerleştireceğim tüplere çeşme suyu koydum.Bu sorun olur mu?
kanatlıların döllenmiş olma ihtimalini veremeyiz yarı yarıya ikinci olarak kanatsız varsa kanatlıda vardır biraz aramanı tavsiye ederim çeşme suyuda kireç olabileceği için tavsiye etmem içme suyu kullanmalısın zaten 5ml bir sudanda zarar gelmez

EdiyaMen

Yumurta
Üye
kanatlıların döllenmiş olma ihtimalini veremeyiz yarı yarıya ikinci olarak kanatsız varsa kanatlıda vardır biraz aramanı tavsiye ederim çeşme suyuda kireç olabileceği için tavsiye etmem içme suyu kullanmalısın zaten 5ml bir sudanda zarar gelmez
Tabi ki tercihim tüm beslediğim canlılara içme suyu vermek ama aceleyle bir kere koymuş bulundum. Transfer etmemi gerektirir mi?