Bi yuvaya denk geldim dikkatli baktığımda bazı işcilerin küçük kanatları vardı ama bunlarda normalce sürünün içince çalışıyolardı bunlar büyümeye çalışan kraliçe prens falanmı yoksa türlerimi öyle
onlar büyük ihtimal , çiftleşemeyen prenslerdir , eğer normal işçi boyutlarındaysaBi yuvaya denk geldim dikkatli baktığımda bazı işcilerin küçük kanatları vardı ama bunlarda normalce sürünün içince çalışıyolardı bunlar büyümeye çalışan kraliçe prens falanmı yoksa türlerimi öyle
Muhtemelen uçuş yapacak bir koloni ve yuva ağzını açmaya yardım eden prens/prensesler kanatlı işçi olmazBi yuvaya denk geldim dikkatli baktığımda bazı işcilerin küçük kanatları vardı ama bunlarda normalce sürünün içince çalışıyolardı bunlar büyümeye çalışan kraliçe prens falanmı yoksa türlerimi öyle
Ama bu 2. Durumda kanat döküyorlar. Çoğu burda arkadaş bazıları kantlı demiş.Şimdi 2 ihtimal var. İlki uçuşa hazırlanan kolonideki prens ve prensesler uçana kadar normal işçi vasfı taşıması. İkincisi ise uçuşa çıkamamış kraliçeler ölene kadar o kolonide işçi olarak faaliyet gösterirler.