Kanatlı işci

Furkanorn7

Yumurta
Üye
Bi yuvaya denk geldim dikkatli baktığımda bazı işcilerin küçük kanatları vardı ama bunlarda normalce sürünün içince çalışıyolardı bunlar büyümeye çalışan kraliçe prens falanmı yoksa türlerimi öyle

Rtyler

Yumurta
Üye
Bi yuvaya denk geldim dikkatli baktığımda bazı işcilerin küçük kanatları vardı ama bunlarda normalce sürünün içince çalışıyolardı bunlar büyümeye çalışan kraliçe prens falanmı yoksa türlerimi öyle
onlar büyük ihtimal , çiftleşemeyen prenslerdir , eğer normal işçi boyutlarındaysa

Cihan__

Majör
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Muhtemelen uçuş yapacak bir koloni ve yuva ağzını açmaya yardım eden prens/prensesler kanatlı işçi olmaz

pallidulaaa

Yumurta
Üye
Şimdi 2 ihtimal var. İlki uçuşa hazırlanan kolonideki prens ve prensesler uçana kadar normal işçi vasfı taşıması. İkincisi ise uçuşa çıkamamış kraliçeler ölene kadar o kolonide işçi olarak faaliyet gösterirler.

ATHENA

Minör
Üye
Şimdi 2 ihtimal var. İlki uçuşa hazırlanan kolonideki prens ve prensesler uçana kadar normal işçi vasfı taşıması. İkincisi ise uçuşa çıkamamış kraliçeler ölene kadar o kolonide işçi olarak faaliyet gösterirler.
Ama bu 2. Durumda kanat döküyorlar. Çoğu burda arkadaş bazıları kantlı demiş.