Kan Tüpü

Barış-krblt

Yumurta
Üye
Selam ben Barış . Hobiye yeni başladım birkaç sorum olucak . İlk defa test tüpü yerine kan tüpü kullansam olurmu karıncalara zararı varmı ve kraliçeyi kantlımı almalıyım kanatsısz mı. cevaplar için teşekkürler

Ekli dosyalar

• indir.jpg
    indir.jpg
    8.3 KB · Görüntüleme: 25

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Messor için pek uygun değil bildiğiniz gibi messorların boyutları genelde büyük ama test tüpünü en kısa zamanda edininiz geçici olarak kullanabilirsiniz steril olmak şartıyla iyi hobiler .

kaan04

Yumurta
Üye
Selam ben Barış . Hobiye yeni başladım birkaç sorum olucak . İlk defa test tüpü yerine kan tüpü kullansam olurmu karıncalara zararı varmı ve kraliçeyi kantlımı almalıyım kanatsısz mı. cevaplar için teşekkürler
dostum bunlarin dipleri ilacli sana tavsiyen annen yada baban saglikci sanirim ben annemden idrar tupu istedim kap degil (idrar tupu) fotografinida eklerim daha iyi olur ilac hayvanlari oldurur

Ekli dosyalar

• 20220405_211347.jpg
    20220405_211347.jpg
    21 KB · Görüntüleme: 22

Taylan

Yumurta
Üye
Ben hemşireyim bende bazen bu tüpleri kullanıyorum içindeki jelleri temizle iyice yıka sonra kullanabilirsin

Barış-krblt

Yumurta
Üye
Ben hemşireyim bende bazen bu tüpleri kullanıyorum içindeki jelleri temizle iyice yıka sonra kullanabilirsin
teşekkür ederim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

dostum bunlarin dipleri ilacli sana tavsiyen annen yada baban saglikci sanirim ben annemden idrar tupu istedim kap degil (idrar tupu) fotografinida eklerim daha iyi olur ilac hayvanlari oldurur
içindeki jelleri temizliyecem zaten