Arkadaşlar makro kameraninizin fotografini çekip atabilir misiniz lütfen attıktan sonra neden istediğimi soylicem babam için kisaca
Ne instasi bilmiyorum karıştırdınız heralde 😀İnstadan yazan sensen o attığım makro kamera değildi bu arada, babana lensiyle birlikte aldırman gerekiyor makro olması için
Babamı ikna etmek için fotoğraf atar mısın dedi biri sen değil miydin?Ne instasi bilmiyorum karıştırdınız heralde 😀
Makro kamera veya öneride olabilirmakro kamera mı istiyorsun yoksa makro lenslerden mi bahsediyorsun ?
Yok ben değilim heralde benim gibi biri daha var 😀Babamı ikna etmek için fotoğraf atar mısın dedi biri sen değil miydin?
Ya gerçekten ben değilim ben instagram bile kullanmıyorum tamamdirBro dalga mı geçiyorsun konuyu mesajla aynı dakikada açmışsın. Neyse makro kamera diye bir şey yok zaten. Kamera + makro lens almalısın. Kamera alırsan makro lens önerebilirim.
Kamera olarak orta fiyatlı ne önerirsiniz inanmıyorsanız instadan yazan kişiye yazın ama ben değilim denk gelmiş olabilriYa gerçekten ben değilim ben instagram bile kullanmıyorum tamamdir
8 binbütçen ne
2. el düşünmüyorsan makro objektif alman çok zor o bütçeyle. Kamera alınabilir 18-55 mm lens ile satılıyor, makro olmasa da idare eder. Nikon'un d5000 serisine bakabilirsin.
Tesekkur ederim2. el düşünmüyorsan makro objektif alman çok zor o bütçeyle. Kamera alınabilir 18-55 mm lens ile satılıyor, makro olmasa da idare eder. Nikon'un d5000 serisine bakabilirsin.