Kaktuse’nin Günlüğü

Kaktusexxx

Larva
Üye
Öncelikle herkese merhaba, bazılarınızın bildiği üzere aynı başlıklı bir günlüğü aylar önce paylaşmıştım ancak yoğunluk ve deneyimsizlikten dolayı bırakmak durumunda kalmıştım. “O günlüğü kapatmam gerekir mi?” “ Kapatmam gerekiyorsa nasıl kapatabilirim?”
Bilenler bu sorularımı cevaplarsa sevinirim.😁

Neyse konuya girmek gerekirse;
Bu günlüğü başlatana kadar bir sürü şey yaşadım ve kendimi geliştirdim bu sebeple sizlere bu sefer iyi bir günlük sunabileceğimi düşünüyorum (umarım öyle olur)😁.

Genel olarak haftada bir günlük paylaşmak fikrindeyim, hem konu birikmesi için hemde kendi yoğunluğumda vakit bulabilmek için(cümleyi kuramadım😅).

Kaktusexxx

Larva
Üye
Şuan elimde bulunan 5 tane koloni var.
Bunlar;
tetramorium galaticum kolonisi 20-40 işçi arası
IMG_0593.jpeg
Camponotus festai 3 işçi
IMG_0596.jpeg
Temnothorax sp. 20-40 işçi arası
IMG_0592.jpeg
Aphaenogaster subterranea 3 işçi
IMG_0595.jpeg
Solenopsis fugax 3 işçi
IMG_0597.jpeg

Fotoğraflar için özür dilerim pek iyi çekememişim.😔

Son düzenleme:

lordqne

Larva
Üye
Öncelikle herkese merhaba, bazılarınızın bildiği üzere aynı başlıklı bir günlüğü aylar önce paylaşmıştım ancak yoğunluk ve deneyimsizlikten dolayı bırakmak durumunda kalmıştım. “O günlüğü kapatmam gerekir mi?” “ Kapatmam gerekiyorsa nasıl kapatabilirim?”
Bilenler bu sorularımı cevaplarsa sevinirim.😁

Neyse konuya girmek gerekirse;
Bu günlüğü başlatana kadar bir sürü şey yaşadım ve kendimi geliştirdim bu sebeple sizlere bu sefer iyi bir günlük sunabileceğimi düşünüyorum (umarım öyle olur)😁.

Genel olarak haftada bir günlük paylaşmak fikrindeyim, hem konu birikmesi için hemde kendi yoğunluğumda vakit bulabilmek için(cümleyi kuramadım😅).
Herkesin yalnızca bir günlük kurma hakkı var. Silme olayı var mı hatırlamıyorum. Moderasyon ekibiyle iletişime geçmelisin.