Kaçmaya Çalışıyorlar

Thraten

Yumurta
Üye
Lasius cinsi karıncalarım birkaç gündür tüpün kapısındaki pamuğun altını eşeleyerek çıkmaya çalışıyorlar sebebi sizce ne olabilir

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Aç olabilirler,streste olabilirler. İşçi sayısı çok arttıysa istiyorsanız outworld bağlayabilirsiniz

Thraten

Yumurta
Üye
Aç olabilirler,streste olabilirler. İşçi sayısı çok arttıysa istiyorsanız outworld bağlayabilirsiniz
aç olamazlar içeride henüz bitirmedikleri bir sinek var, 12 tane işçi var outworlde gerek var mı bilmem, streste olmalarına ne sebep olabilir?

Umudu

Nanitik
Yardımsever
Üye
Pamuk koparmaya çalışıyor olabilirler. Birkaç konuda daha bahsetmiştim bu durumdan. Sanırım pupalar için pamuk gerekiyor. Ben tüpe bir parça pamuk koyarak bu sorunu çözmüştüm, deneyebilirsin.

Thraten

Yumurta
Üye
Pamuk koparmaya çalışıyor olabilirler. Birkaç konuda daha bahsetmiştim bu durumdan. Sanırım pupalar için pamuk gerekiyor. Ben tüpe bir parça pamuk koyarak bu sorunu çözmüştüm, deneyebilirsin.
çok mantıklı, pupa dolu içerisi teşekkürler

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
aç olamazlar içeride henüz bitirmedikleri bir sinek var, 12 tane işçi var outworlde gerek var mı bilmem, streste olmalarına ne sebep olabilir?
Sinek vermeyin koloninize sonra koloninizden olursunuz. Canlı yem satın alın. Sineğin tüp içerisindeki varlığından stres yapıp çıkmaya çalışıyor olabilirler. Outworlde şimdilik gerek yok

Thraten

Yumurta
Üye
Sinek vermeyin koloninize sonra koloninizden olursunuz. Canlı yem satın alın. Sineğin tüp içerisindeki varlığından stres yapıp çıkmaya çalışıyor olabilirler. Outworlde şimdilik gerek yok
anladım teşekkürler canlı yemi nerden bulabilirim

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye

Jhonny

Yumurta
Üye
Aynıcsıkıntı Rufibarbis dede vardı şekerli su verdim çözüldü sıkıntı dene istiyorsan. Yada çok nemlidir tüpte ise pamuğu birsz geri çekebilirsiniz