Kaçmaya çalışıyor

Ugur

Yumurta
Üye
Arkadaşlar myrmica rubra kraliçe karınca buldum dün ve tüpe koydum en başta suyun orda takılıyodu ama din akşamdan beri şuanda sürekli kaçmaya çalışıyor ne yapmalıyım? (1 kanadı var döllenmiş)

IMG_1491.jpegIMG_1482.jpeg

Demo

Nanitik
Yardımsever
Üye

Claw

Majör
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Myrmica cinsi semi-claustral'dir. Yani ilk işçiye kadar besleme yapmalısınız. Aç olduğu için pamuğun orada duruyor olabilir.

Ugur

Yumurta
Üye
Besledim abdomeni biraz büyüdü biraz büyüdü en başta normaldı ama şuan yine sürekli çıkış kapısını kazmaya çalışıyo karınca normalmi ne yapmalıyım?

Demo

Nanitik
Yardımsever
Üye
Besledim abdomeni biraz büyüdü biraz büyüdü en başta normaldı ama şuan yine sürekli çıkış kapısını kazmaya çalışıyo karınca normalmi ne yapmalıyım?
Kaçmaya çalışıyorsa muhtemelen açtır ya da streslidir.

Aymet

Larva
Üye
Işığa maruz bırakmayın strese girer bu yüzden yumurtlamayabilir benim kraliçem de kaçmaya çalışıyordu 3 gün içinde yumurta verip yuvaya adapte oldu merak etme kısa sürede yuvaya adapte olur ve yumurtalarını verir ama unutma karanlıkta beklet

Ugur

Yumurta
Üye
Işığa maruz bırakmayın strese girer bu yüzden yumurtlamayabilir benim kraliçem de kaçmaya çalışıyordu 3 gün içinde yumurta verip yuvaya adapte oldu merak etme kısa sürede yuvaya adapte olur ve yumurtalarını verir ama unutma karanlıkta beklet
Tamamdır kardeşim sağol yumurtlarsa yazacağım.