Tüpte su var mı?Arkadaşlar myrmica rubra kraliçe karınca buldum dün ve tüpe koydum en başta suyun orda takılıyodu ama din akşamdan beri şuanda sürekli kaçmaya çalışıyor ne yapmalıyım? (1 kanadı var döllenmiş)
Ekli dosyayı görüntüle 41399Ekli dosyayı görüntüle 41400
Kaç günde bir beslemem gerekiyor?Myrmica cinsi semi-claustral'dir. Yani ilk işçiye kadar besleme yapmalısınız. Aç olduğu için pamuğun orada duruyor olabilir.
Verdiğin besine bağlı 3-4 günde bir verebilirsin.Kaç günde bir beslemem gerekiyor?
Kaçmaya çalışıyorsa muhtemelen açtır ya da streslidir.Besledim abdomeni biraz büyüdü biraz büyüdü en başta normaldı ama şuan yine sürekli çıkış kapısını kazmaya çalışıyo karınca normalmi ne yapmalıyım?
Yeni besledim aslında meyve sineği bide sucuk attım sucuğu baya yedi ama sadece kaçmaya çalışıyor sürekli.Kaçmaya çalışıyorsa muhtemelen açtır ya da streslidir.
Tamamdır kardeşim sağol yumurtlarsa yazacağım.Işığa maruz bırakmayın strese girer bu yüzden yumurtlamayabilir benim kraliçem de kaçmaya çalışıyordu 3 gün içinde yumurta verip yuvaya adapte oldu merak etme kısa sürede yuvaya adapte olur ve yumurtalarını verir ama unutma karanlıkta beklet