Pheidole kolonime outworld ekledim. Sizce kaçak olur mu? Küçük bir tür diye danışmak istedim.
E Ege2 Larva Üye Katılım 8 Nis 2024 Mesajlar 59 Tepkime puanı 23 Cumartesi saat 19:48'de #1 Pheidole kolonime outworld ekledim. Sizce kaçak olur mu? Küçük bir tür diye danışmak istedim. Ekli dosyalar IMG_20250628_191656.jpg 22.3 KB · Görüntüleme: 8
M Majorr Yumurta Üye Katılım 27 Haz 2025 Mesajlar 5 Tepkime puanı 2 Pazar saat 02:23'de #2 Bence gayet uygun bir şekilde montajını yapmışsınız. Kaçmaları çok zor ama eğer kaçak görürseniz o bölgedeki tıpayı değiştirmenizi öneririm.
Bence gayet uygun bir şekilde montajını yapmışsınız. Kaçmaları çok zor ama eğer kaçak görürseniz o bölgedeki tıpayı değiştirmenizi öneririm.
E Ege2 Larva Üye Katılım 8 Nis 2024 Mesajlar 59 Tepkime puanı 23 Pazar saat 11:53'de #3 Majorr' Alıntı: Bence gayet uygun bir şekilde montajını yapmışsınız. Kaçmaları çok zor ama eğer kaçak görürseniz o bölgedeki tıpayı değiştirmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla ... Tamamdır tesekkurler suan çıkmadılar ama full etrafa fln giriyorlar çok kaçmaya odaklı bir tür gibi
Majorr' Alıntı: Bence gayet uygun bir şekilde montajını yapmışsınız. Kaçmaları çok zor ama eğer kaçak görürseniz o bölgedeki tıpayı değiştirmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla ... Tamamdır tesekkurler suan çıkmadılar ama full etrafa fln giriyorlar çok kaçmaya odaklı bir tür gibi