Kaç kez uçarlar?

BlueBird

Yumurta
Üye
Selamlar. Ankara'da yaşıyorum. Messor uçuşları başladı ve tahminimce birkaç gün önce bitti. Havalar 17 dereceye kadar soğudu. Uçuşlar başladığında kanatlılar ve ölü kraliçeler dışında normal kraliçeye denk gelemedim. Şimdi ise güneş bile görmek zor gibi görünüyor. Sorum şu; uçuşlar başladıktan sonra tekrar havalar ısınınca devam eder mi? Yoksa havalar tekrar ısınsa dahi bir daha uçmazlar mı?
7-8-9 nisan tarihinde şansımı denesem ne olur?
Screenshot_2025-04-01-15-37-16-00_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Utgea

Nanitik
Yardımsever
Ansiklopedik İnsan
Deneyimli Hobici
Üye
Selamlar. Ankara'da yaşıyorum. Messor uçuşları başladı ve tahminimce birkaç gün önce bitti. Havalar 17 dereceye kadar soğudu. Uçuşlar başladığında kanatlılar ve ölü kraliçeler dışında normal kraliçeye denk gelemedim. Şimdi ise güneş bile görmek zor gibi görünüyor. Sorum şu; uçuşlar başladıktan sonra tekrar havalar ısınınca devam eder mi? Yoksa havalar tekrar ısınsa dahi bir daha uçmazlar mı?
7-8-9 nisan tarihinde şansımı denesem ne olur?
Ekli dosyayı görüntüle 47420
Hangi ara başlayıp bitti hocam uçuşlar 2-3 haftadır her gün geziniyorum ama bırakın kraliçeyi prens ve prenseslere bile denk gelemedim ben.

BlueBird

Yumurta
Üye
Hangi ara başlayıp bitti hocam uçuşlar 2-3 haftadır her gün geziniyorum ama bırakın kraliçeyi prens ve prenseslere bile denk gelemedim ben.
Valla ben geçen cuma ve cumartesi havalar ısınıca yuva ağızlarında ve kaldırımlarda prens prensesler gördüm ama hiç kraliçe denk gelmedi. Son 2 gündürde havalar tekrar soğudu, endişelendim. Umarım tekrar uçarlar :) ilk kolonime bakmak istiyorum artık 😅

Omewfaruk55

Larva
Üye
Evet havalar tekrar ısınınca devam ederler endişe etmenize gerek yok Messor uçuşları Mayıs , Haziran'a kadar devam ediyor sonra sonbahar da tekrar başlıyor. Diğer türler de havalar soğuyuncaya kadar uçuşa devam ediyor.