Şuanda 10 işçili bir kolonim var elimde 5-5 küçük bi outworld var kaç işçiden sonra takmalıyım?
Moderatör tarafında düzenlendi:
Tüpünüzün boyutuna ve karınca boyutuna göre değişir aslında. Tüpte bakımı zorlaşınca, mesela beslerken sürekli kaçmalar yaşanırsa bağlayabilirsiniz. Bana kalırsa Outworld'e 20-30 işçide bağlamanız iyi olur çünkü o sebiyelerde bakımı zorlaşır, zaten Outworldünüz fazla büyük değil.Şuanda 10 işçili bir kolonim var elimde 5-5 küçük bi outworld var kaç işçiden sonra takmalıyım?
Benim 10x10x10 outworldum var peki onu kaç işçide takabilirim veya küçültüp takabilirmiyim (messor kolonim) kaç işçide takmalıyım?Tüpünüzün boyutuna ve karınca boyutuna göre değişir aslında. Tüpte bakımı zorlaşınca, mesela beslerken sürekli kaçmalar yaşanırsa bağlayabilirsiniz. Bana kalırsa Outworld'e 20-30 işçide bağlamanız iyi olur çünkü o sebiyelerde bakımı zorlaşır, zaten Outworldünüz fazla büyük değil.
Onun için en az 50,60 işci olmalı yada büyük gelebilirBenim 10x10x10 outworldum var peki onu kaç işçide takabilirim veya küçültüp takabilirmiyim (messor kolonim) kaç işçide takmalıyım?
Bakımı zorlaşınca takabilirsin.Benim 10x10x10 outworldum var peki onu kaç işçide takabilirim veya küçültüp takabilirmiyim (messor kolonim) kaç işçide takmalıyım?