Aynı türHayır kabul ettiği anlamına gelmiyor. Hangi koloniden işçi eklemesi yaptınız birde?
İşçi değilHayır kabul ettiği anlamına gelmiyor. Hangi koloniden işçi eklemesi yaptınız birde?
Pardon işçi yazmışım. Aynı tür olduğu kanaatine nereden vardınız peki? Kraliçe yumurtayı yemek için almışta olabilirAynı tür
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
İşçi değil
Bende baska tür yokPardon işçi yazmışım. Aynı tür olduğu kanaatine nereden vardınız peki? Kraliçe yumurtayı yemek için almışta olabilir
Bi bakiyimmi yemişmi diyePardon işçi yazmışım. Aynı tür olduğu kanaatine nereden vardınız peki? Kraliçe yumurtayı yemek için almışta olabilir
Hocam bu türün farklı veya aynı olduğu anlamına gelmez ki. Tetramorium caespitum complexten bir türse kraliçe ve tür ayrımını kolaylıkla yapamazsınız.Bende baska tür yok
Köyde sadece caespitum var bide cataglyphisHocam bu türün farklı veya aynı olduğu anlamına gelmez ki. Tetramorium caespitum complexten bir türse kraliçe ve tür ayrımını kolaylıkla yapamazsınız.
Tekrarlıyorum tür tespiti kolaylıkla yapılacak bir şey değildir. 28 tane tür var tetramorium cinsine ait. Tek bu var diyemezsiniz yani, bu yüzden kraliçenin yumurtayı yiyip yemeyeceği veya kabul edip etmeyeceği muamma. Zaten çok kısa sürede işçilerini çıkarıyorlar,yumurta eklemeye gerek yokKöyde sadece caespitum var bide cataglyphis
TamamTekrarlıyorum tür tespiti kolaylıkla yapılacak bir şey değildir. 28 tane tür var tetramorium cinsine ait. Tek bu var diyemezsiniz yani, bu yüzden kraliçenin yumurtayı yiyip yemeyeceği veya kabul edip etmeyeceği muamma. Zaten çok kısa sürede işçilerini çıkarıyorlar,yumurta eklemeye gerek yok
Reis valla bende yumurta koydum tetrama 2 sabahtır bakıyorum 2 sinede bakıyor benimkisinde sıkıntı yok ama seninkini bilememEkli dosyayı görüntüle 12556Ekli dosyayı görüntüle 12557Ekli dosyayı görüntüle 12558Benim Tetramorium kraliceme baska koloniden 1 tane yumurta koymustum bu kabul ettigi anlamınamı geliyo?
Şuanlık bi sıkıntı yokReis valla bende yumurta koydum tetrama 2 sabahtır bakıyorum 2 sinede bakıyor benimkisinde sıkıntı yok ama seninkini bilemem
Knk kabul etmiş hatta yanina 1 daha yumurtlamışReis valla bende yumurta koydum tetrama 2 sabahtır bakıyorum 2 sinede bakıyor benimkisinde sıkıntı yok ama seninkini bilemem
Kabul etmiş yanına yumurtlamışTekrarlıyorum tür tespiti kolaylıkla yapılacak bir şey değildir. 28 tane tür var tetramorium cinsine ait. Tek bu var diyemezsiniz yani, bu yüzden kraliçenin yumurtayı yiyip yemeyeceği veya kabul edip etmeyeceği muamma. Zaten çok kısa sürede işçilerini çıkarıyorlar,yumurta eklemeye gerek yok
O yumurtalar tahminen ne zaman çıkarPardon işçi yazmışım. Aynı tür olduğu kanaatine nereden vardınız peki? Kraliçe yumurtayı yemek için almışta olabilir
O yumurtalar hakkında pek bilgi veremem ama kendi yumurtaları 1-1.5
Kedi ayni surede doguruyprMaalesef öyle. Camponotuslar 2.5 ayda işçi çıkarıyorlar![]()