Kabak Vermek Zararlı mı?

Oyilanci

Pupa
Üye
Merhaba,
Lepistes balıklarım yesinler diye bir dilim haşlanmış kabak verdim. Balıklar da kabağı çok yiyince oluşabilecek problemler var mı? İlk defa deniyorum bu besini. Yarın akvaryumdan almam gerekir mi kabağı?

Utgea

Majör
Yardımsever
Ansiklopedik İnsan
Deneyimli Hobici
Rehberkolik
Üye
Yarına kadar kesinlikle bırakmayın. Kabak, Salatalık gibi sıvı oranı yüksek sebzeler suda çabuk dağılır ve su değerlerinizi hızlı şekilde bozar. 1 saat içinde alın.

Tavsiyem Bezelye ya da ıspanak vermeniz. Bezelyeyi ufalayıp yem şeklinde, ıspanağı ise 1 çöp şişe geçirip kuma asarak verebilirsiniz. Bezelye yedikleri kadar, ıspanak ise su da en fazla 2/3 saat kaldıktan sonra yenmeyen kısmı alabilirsiniz.

Oyilanci

Pupa
Üye
Yarına kadar kesinlikle bırakmayın. Kabak, Salatalık gibi sıvı oranı yüksek sebzeler suda çabuk dağılır ve su değerlerinizi hızlı şekilde bozar. 1 saat içinde alın.

Tavsiyem Bezelye ya da ıspanak vermeniz. Bezelyeyi ufalayıp yem şeklinde, ıspanağı ise 1 çöp şişe geçirip kuma asarak verebilirsiniz. Bezelye yedikleri kadar, ıspanak ise su da en fazla 2/3 saat kaldıktan sonra yenmeyen kısmı alabilirsiniz.
Teşekkür ederim hemen alıyorum kabağı öğlenden beri orada duruyor.