Tlalo Yumurta Üye Katılım 9 Haz 2024 Mesajlar 28 Çözümler 1 Tepkime puanı 4 22 Tem 2024 #1 Yeni bulduğum erkek Menemerus bivitatti örümceğime sinek ve karınca verdim ancak yemiyor, kaçıyor saklanıyor. Normal mi? Moderatör tarafında düzenlendi: 22 Tem 2024
Yeni bulduğum erkek Menemerus bivitatti örümceğime sinek ve karınca verdim ancak yemiyor, kaçıyor saklanıyor. Normal mi?
Cihan__ Majör Yardımsever Forum Delisi Üye Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 1,713 Çözümler 146 Tepkime puanı 997 22 Tem 2024 #2 Tlalo' Alıntı: Yeni bulduğum erkek Menemerus bivitatti örümceğime sinek ve karınca verdim ancak yemiyor, kaçıyor saklanıyor. Normal mi? Genişletmek için tıkla ... Siz verirken korkar kaçar stres olur ama örümcekler avcı olduğu için açsa yakalar zaten onu Oyla 0 Downvote
Tlalo' Alıntı: Yeni bulduğum erkek Menemerus bivitatti örümceğime sinek ve karınca verdim ancak yemiyor, kaçıyor saklanıyor. Normal mi? Genişletmek için tıkla ... Siz verirken korkar kaçar stres olur ama örümcekler avcı olduğu için açsa yakalar zaten onu