Japon ve Melek

EArslan

Phragmotic
Üye
Japon ve Melek balığı kimi yerde birlikte yaşar, kimi yerde yaşamaz yazıyor. Bu konu hakkında bilgili veya tecrübeli kişiler cevap verebilir mi?

Mertali

Asker
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Rehberkolik
Üye
İstedikleri şartlar farklı ve karakterleri farklı balıklar. Bir balığın bir başka balıkla yaşayıp yaşamayacağını öğrenmek için. Doğasında aynı ortamda mı yaşıyorlara bakabilirsiniz. Her zaman olmasa da aşağı yukarı doğru cevabı verir. Ek olarak japon üstadları japon balıklarının tek tür olarak beslenmesi gerektiğini savunur, sebebini bilmiyorum. Araştırmak lazım.

KoltukKoluTR

Yumurta
Üye
Japon balığı besliyorum Japon balıklarının yanında başka balık beslersen Japonlar biraz sürü psikolojisine giriyorlar ve melek balıklarının da avcı balıkları diye biliyorum yani birbirlerine zarar vermezler ama üretim düşünüyorsan imkansız.

KAANDBK01

Minör
Üye
Japon ve Melek balığı kimi yerde birlikte yaşar, kimi yerde yaşamaz yazıyor. Bu konu hakkında bilgili veya tecrübeli kişiler cevap verebilir mi?
Melek balıkları kuyruk yemeyi çok sever. Japonlarda hantal oldukları için rahatlıkla zarar verirler

DorukBey

Yumurta
Üye
tavsiye etmem çünkü melek balıkları agresif balıklar japonlara zarar verebilirler ayrıca japonlarla meleklerin ideal su sıcaklıkları eş olmadığı için sıkıntı yaşayabilirsin