İzmir'den Selamlar

typhoonates35

Yumurta
Üye
Merhaba, arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum.
Birkaç video sonrası karıncanın benim için ideal bir pet olduğuna karar verdim.
Kısaca kendimi tanıtmam gerekirse ben Tayfun ATEŞ başlıkta belirttiğim gibi İzmir'de yaşıyorum ve izmirliyim. 22 yaşına gireceğim sayılı günler kaldı. Dokuz Eylül İşletme okuyorum. Daha önce balık besliyordum fakat sınav zamanı vaktim olmadığı için sahiplendirmek zorunda kalmıştım. Şimdi de tekrar balık beslemek için video izlerken karşıma karıncalar çıktı hem de daha ekonomik (günümüz şartlarında biraz bunu da düşünmek lazım 😅). Karınca konusunda bilgilerim sadece birkaç video ile sınırlı deneyimli kişilerin fikirlerini dinlemeyi ve öğrendiğim bilgileri geliştirmeyi seven biriyim. Lafı fazla uzatmadan buna son versem iyi olacak bu mesajı okuyan herkese sevgiler.

Yetkin

Nanitik
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
hoşgeldiniz sonbaharda tınaztepede her taraf kraliçe doluydu baharda da öyle olur muhtemelen rahatlıkla bulursunuz

typhoonates35

Yumurta
Üye
hoşgeldiniz sonbaharda tınaztepede her taraf kraliçe doluydu baharda da öyle olur muhtemelen rahatlıkla bulursunuz
Umarım isteğim o yönde kendim bulup ufak ufak bir koloni kurmak. Tınaztepe kampüste mi gördünüz acaba yoksa kampüs çevresinde mi? Bir de sence Hasanağa parkında bulma şansım nedir?

Yetkin

Nanitik
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Umarım isteğim o yönde kendim bulup ufak ufak bir koloni kurmak. Tınaztepe kampüste mi gördünüz acaba yoksa kampüs çevresinde mi? Bir de sence Hasanağa parkında bulma şansım nedir?
kampüste gördüm içerde baya bir messor kolonisi var zaten hasanağda da bulunabilir orda da koloniler var