İzmirde hiç kraliçe karınca bulamadım?

Aysenur

Yumurta
Üye
İzmir'de yaşıyorum bi kaç gündür hiç messor karınca yada başka bir tür bulamadım bulan varmı?

samet_56

Dichthadiiform
Yardımsever
Üye
Uçuşlar bitmedi, aksine yeni başlıyor. Mayıs ve haziran ayında küçük cinslerin uçuşları patlak verir toplamak için tüpünüz bile yetmez.

Poytar

Larva
Üye
Uçuşlar bitmedi, aksine yeni başlıyor. Mayıs ve haziran ayında küçük cinslerin uçuşları patlak verir toplamak için tüpünüz bile yetmez.
Valla bende İzmir’de yaşıyorum dediğin gibi olursa çok iyi olur bende bulanıyorum hertarafa bakıyorum dağlık falan taşların altıdır kaldırım taşlarıdır ama bulamıyorum

mehaec

Yumurta
Üye
Companatus sanctus lar ağustosta kadar uçuş yapıyo denk gelirsin mutlaka

samet_56

Dichthadiiform
Yardımsever
Üye
Mayıs ortalarından itibaren ılık akşamlar da dışarı çıkıp market ve bakkalların dışarıya koyduğu içecek dolaplarının cam kapısına bakın. Park gibi alanların ışıklarının altında oturun. Sabah 08:00 - 11:00 aralıklarında full parke taşı olan yerleri gezin.

Aysenur

Yumurta
Üye
Mayıs ayında uçuşlar başlar diye düşünüyorum bi süre daha bulamazsam bir yerden alırım