İsteyene veriyorum işte karşılıksız neyin reklamını yapacağım ki? Ulaşmaları için insta hesabımı verdim forumdan geç oluyor mesajlarTamam karşılıksız dağıtabilirsinizde bu bana hem reklam gibi geldi ve isteyen kendi toplayabilir vede uçuş varsa .kaç kişi sizden elden alabilirki bu kadar karıncayı?
Tamamdır kusura bakmayınİsteyene veriyorum işte karşılıksız neyin reklamını yapacağım ki? Ulaşmaları için insta hesabımı verdim forumdan geç oluyor mesajlar
Estağfurullah 😊💖Tamamdır kusura bakmayın
Cidden çok fazlalar tetramorium en hızlı çoğalan tür 🤠Ankara da 20 tane Tetra felan buldum isteyene veririm karşılık beklemiyorum💖 sabah uçuş patlaması olmuş halen topluyorum isteyen acil yazsın instagram - >ahmetiste06
Ankara da 20 tane Tetra felan buldum isteyene veririm karşılık beklemiyorum💖 sabah uçuş patlaması olmuş halen topluyorum isteyen acil yazsın instagram - >ahmetiste06
Wow cidden cok fazlalar. Ne kadar da hizli cogalmislar.Estağfurullah 😊💖
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Ekli dosyayı görüntüle 11210.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Cidden çok fazlalar tetramorium en hızlı çoğalan tür 🤠
Kanka instagramına mesaj attım da hesabına gitmiyor mesaj kapatmışsın. Bana yazsana cagkan.ozdogan instamAnkara da 20 tane Tetra felan buldum isteyene veririm karşılık beklemiyorum💖 sabah uçuş patlaması olmuş halen topluyorum isteyen acil yazsın instagram - >ahmetiste06