İstanbul Eylül Ayı Uçuşları

Mustafaf

Yumurta
Üye
Selamlar öncelikle, eylül ayındaki uçuşlar ne zaman başla? Hâlâ göremedim bir kraliçe.
Bir test tüpüm boşta, daha da almam. Bu yüzden bakımı kolay/orta derecede olur. Yani keyifli bir kraliçe istiyorum. İstanbul' da ne zaman başlar uçuşlar? Başladıysa nerede arayayım?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Emir123

Media
Üye
Selamlar öncelikle, eylül ayındaki uçuşlar ne zaman başla? Hâlâ göremedim bir kraliçe.
Bir test tüpüm boşta, daha da almam. Bu yüzden bakımı kolay/orta derecede olur. Yani keyifli bir kraliçe istiyorum. İstanbul' da ne zaman başlar uçuşlar? Başladıysa nerede arayayım?
Yavaş yavaş bitiyor uçuşlar Campo uçuşları bitti çok nadir var, Messor fln uçar minik türler ile Pheidole gibi. Akşam sokak lambası altında bulursun uçuş var ise

darkness

Minör
Deneyimli Hobici
Üye
Yavaş yavaş bitiyor uçuşlar Campo uçuşları bitti çok nadir var, Messor fln uçar minik türler ile Pheidole gibi. Akşam sokak lambası altında bulursun uçuş var ise
Türkiye'de campo uçuşları nasıldır bilmiyorum ama burda yüzlerce camponotus prensi görüyorum ve kraliçelerini de buluyorum

Emir123

Media
Üye
Türkiye'de campo uçuşları nasıldır bilmiyorum ama burda yüzlerce camponotus prensi görüyorum ve kraliçelerini de buluyorum
Uçan çok tür kalmadı birkaç şehirde Siyah iri bir tür uçmuş en son, ben 2 haftadır görmedim kırmızı messorların uçmasını bekliyorum

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Messor, Solenopsis, Crematogaster, Trichomyrmex, Ponera, Cryptopone, Hypoponera uçar hâlâ. Yağmur sonrası arayın.

KarıncaAcemisi

Yumurta
Üye
Bende istanbulda arıyorum henüz denk gelmedim. Gündüz hava sıcak olduğu için günbatımı veya akşam aramak daha etkili olucaktır.