Merhaba arkadaşlar, bugün çok güzel hava var. Akşam belgrad ormanına kraliçe aramaya gideceğim fakat test tüpüm yok Esenler civarında elden ücreti karşılığında test tüpü verebilecek varmı acaba ?
Malesef bulamadım. Hemen çıkıp bakayım kırtasiyelere teşekkürlerBulamazsan kırtasiyelerde ölçülü plastik tüpler var.
Bulabilirsem inşallah atarım mutlaka hemde cinslerini öğrenmiş olurumBulduğun kraliçelerin fotoğrafını atar mısın akşam ,merak ettim.
Yorumu görünce hemen kapanmadan gidip aldım çok yakınımdaymış öğrendiğim iyi oldu. Teşekkür ederim.Hocam tekstil kentte bulabilirsiniz, blab market ten alıyorum ben.
İlk fotoğraftaki erkek olabilir kafa yapısı biraz ufak sanırım orada kanatlı bir karınca daha var eğer yansıma değilse o da daha çiftleşmemiş diğerlerinin hepsi işçi tabi diğer arkadaşlar da baksın yanlış analiz yapmak istememArkadaşlar bugün bu 6 tane güzellikleri bulabildim. İlk deneyimim o yüzden karınca bile olmayabilir bazıları. Tecrübeli anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirmi çok zaman geçmeden kraliçe olmayanları bırakayım yerlerine Ekli dosyayı görüntüle 39416Ekli dosyayı görüntüle 39417Ekli dosyayı görüntüle 39418Ekli dosyayı görüntüle 39419Ekli dosyayı görüntüle 39420Ekli dosyayı görüntüle 39421Ekli dosyayı görüntüle 39422
Teşekkür ederim yorumun için. Evet ilk görseldeki kafa yapısı çok küçük bende erkek diye düşündüm fakat anteni kırık, erkeklerde dik v şeklinde oluyor sanırım o yüzden buradan göstermek istedim tecrübeli arkadaşlara emin olmak için. Diğer kanatlıda başı boş tek başına geziyordu çiftleşip düştü diye düşünüp aldım onudaİlk fotoğraftaki erkek olabilir kafa yapısı biraz ufak sanırım orada kanatlı bir karınca daha var eğer yansıma değilse o da daha çiftleşmemiş diğerlerinin hepsi işçi tabi diğer arkadaşlar da baksın yanlış analiz yapmak istemem
O kesinlikle çiftleşmemiştir çiftleşme uçuşunundan sonra yete düştüğünde deli gibi koşuşturur kendini sığınak prens ya da prenses yani diğerleri de işçi dediğim gibi ama ilk fotoğraftaki incelenmemi onu farklı açıdan birkaç fotoğrafını daha çek benceTeşekkür ederim yorumun için. Evet ilk görseldeki kafa yapısı çok küçük bende erkek diye düşündüm fakat anteni kırık, erkeklerde dik v şeklinde oluyor sanırım o yüzden buradan göstermek istedim tecrübeli arkadaşlara emin olmak için. Diğer kanatlıda başı boş tek başına geziyordu çiftleşip düştü diye düşünüp aldım onuda
Son iki fotoğraftakiler yanlımıyorsam Aphoanogaster cinsi prensesler, erkek değiller erkek olsaydı abdomenleri daha sivri kafaları daha küçük olup antenleri daha düz olurdu. kalanlar işçi.İlk fotoğraftaki erkek olabilir kafa yapısı biraz ufak sanırım orada kanatlı bir karınca daha var eğer yansıma değilse o da daha çiftleşmemiş diğerlerinin hepsi işçi tabi diğer arkadaşlar da baksın yanlış analiz yapmak istemem
Buradakiler prens dediğniz gibi ben alltaki fotoğraflara diyorsunuz sandım kusura bakmayın. :d @azra0808Arkadaşlar bugün bu 6 tane güzellikleri bulabildim. İlk deneyimim o yüzden karınca bile olmayabilir bazıları. Tecrübeli anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirmi çok zaman geçmeden kraliçe olmayanları bırakayım yerlerine Ekli dosyayı görüntüle 39416Ekli dosyayı görüntüle 39417Ekli dosyayı görüntüle 39418Ekli dosyayı görüntüle 39419Ekli dosyayı görüntüle 39420Ekli dosyayı görüntüle 39421Ekli dosyayı görüntüle 39422