isopod ve dev afrika salyangozu

Aykut

Yumurta
Üye
merhaba 1 adet nohut büyüklüğünde dev afrika salyangozum ve isopod kolonim var (4yetişkinve 80 yavru) aynı teraryumda bakabilir miyim?

Topirak

Yumurta
İlklerden
Forum Delisi
Üye
isopodlar salyangozu yiyecektir. (Emin değilim ama tavsiye etmem)

Utgea

Majör
Yardımsever
Ansiklopedik İnsan
Deneyimli Hobici
Rehberkolik
Üye
merhaba 1 adet nohut büyüklüğünde dev afrika salyangozum ve isopod kolonim var (4yetişkinve 80 yavru) aynı teraryumda bakabilir miyim?
Hocam İsapodlar tam olarak ne için besleniyor. Hobi amaçlı mı yoksa canlı yem mi?,

Barkın

Larva
Yardımsever
Üye
hem zevk için hemde teraryumlarda springtail ların yiyenmediği çöpleri atıkları çürükleri yiyerek bitkilerin kullanabileceği hale getiriyorlar

Utgea

Majör
Yardımsever
Ansiklopedik İnsan
Deneyimli Hobici
Rehberkolik
Üye
hem zevk için hemde teraryumlarda springtail ların yiyenmediği çöpleri atıkları çürükleri yiyerek bitkilerin kullanabileceği hale getiriyorlar
Teşekkürler. Peki İsapodlar hangi canlıların teraryumunda dediğiniz işlem için kullanılabilir acaba?

Barkın

Larva
Yardımsever
Üye
atıyorum gecko için bioactive terraryum yaptınız springtail ve isopod kullanabilirsiniz gene atıyorum karıncalar için bir bioactive terraryum yaptınız aynı şekilde orda da kullanabilirsiniz tarantula terraryumları filan siz mantığını anlayın yeter (tarantula bazılarını ham yapabilir sadece springtail daha mantıklı olabilir)

nemi ve karanlığı çok severler gidipte kuru bir yere koymayın

IMG_20191214_160937-scaled.jpg

tumblr_fd14dd499a59ea305e9d6e9135c519d2_4ea30ad7_1280.jpg

Utgea

Majör
Yardımsever
Ansiklopedik İnsan
Deneyimli Hobici
Rehberkolik
Üye
atıyorum gecko için bioactive terraryum yaptınız springtail ve isopod kullanabilirsiniz gene atıyorum karıncalar için bir bioactive terraryum yaptınız aynı şekilde orda da kullanabilirsiniz tarantula terraryumları filan siz mantığını anlayın yeter (tarantula bazılarını ham yapabilir sadece springtail daha mantıklı olabilir)

nemi ve karanlığı çok severler gidipte kuru bir yere koymayın

Ekli dosyayı görüntüle 19131

Ekli dosyayı görüntüle 19132
Bilgiler için teşekkür ederim hocam. Hayırlı geceler.