Isıtıcı Petler Hakkında

HasGedik0

Yumurta
Üye
Merhabalar, Herkese iyi günler diliyorum. Havaların sogumasıyla beraber kralicelerim dinleneme moduna geçmeye başladı kraçilerin bulundugu oda ortalama 15 derece kraliçler için ısıyıcı pet almak istiyorum. Nereden almalıyım veya siz kullanıyor musunuz ve menun oldugunuz bir ısıtıcı pet var mı?

Emre52ege52

Nanitik
Üye
Ankara canli yemde termostatlı isitici mevcut alabilirsin. Ben kullandım tavsiye ederim

Slixers

Yumurta
Üye
Öncelikle alanında ölçü olarak ne lazım alanını ölç ve ona göre bir şeyler ara, termostatlı olması yeterli onlar diyot sayesinde ısıyı ölçüyor ve sıcaklığı dengeliyor ve stabil olarak aralıksız çalışıyor.

Slixers

Yumurta
Üye
Termostatlı ısıya göre çalıştığınımı belirtiyor
Termostat ile ısının kaç derece olmasını istiyorsan ayarı ona getiriyorsun aletin diyot adında bir aparatı var onun derecesi ayarladığın ısıya gelince alet otomatik kapanıyor ve ısıyı sabit tutuyor. Fişe takılı olduğu sürece bu süreci devamlı yapıyor alet

Emre52ege52

Nanitik
Üye
Termostat ile ısının kaç derece olmasını istiyorsan ayarı ona getiriyorsun aletin diyot adında bir aparatı var onun derecesi ayarladığın ısıya gelince alet otomatik kapanıyor ve ısıyı sabit tutuyor. Fişe takılı olduğu sürece bu süreci devamlı yapıyor alet
İçinde röle var diyot değil 🙃