Isıtıcı pedleri nerede bulabilirim?

Elreirrn

Yumurta
Üye
Karıncalar için ısıtıcı ped bakıyorum, nereden alabileceğimi ve nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim odam soğuk olduğu için bakıyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Koraykbl

Nanitik
Üye
ÇINAR HOBİ Usb Termal Isıtıcı Ped Karbon Fiber 5v Isıtmalı Giyim Evcil Ve Kafes Hayvanları Arı Kovanı Isıtma Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Böyle bir ısıtıcı var; alıp kullanmadım. Fakat bunun ucunu kesip 9V ile çalıştırabilirsiniz. Hatta W1209 termostat ile kullanırsanız ısı ayarı hep stabil kalır.

Elreirrn

Yumurta
Üye
ÇINAR HOBİ Usb Termal Isıtıcı Ped Karbon Fiber 5v Isıtmalı Giyim Evcil Ve Kafes Hayvanları Arı Kovanı Isıtma Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Böyle bir ısıtıcı var; alıp kullanmadım. Fakat bunun ucunu kesip 9V ile çalıştırabilirsiniz. Hatta W1209 termostat ile kullanırsanız ısı ayarı hep stabil kalır.
Çok teşekkür ederim kanka :3

Peki ideal sıcaklık ne kadar olmalı? benim odam geceleri 10 dereceye kadar düşebiliyor gündüzleri ise 25 e kadar artabiliyor ve çok az güneş alıyor

Koraykbl

Nanitik
Üye
Çok teşekkür ederim kanka :3

Peki ideal sıcaklık ne kadar olmalı? benim odam geceleri 10 dereceye kadar düşebiliyor gündüzleri ise 25 e kadar artabiliyor ve çok az güneş alıyor
Ne tür bir karınca beslediğine bağlı, zaten oda sıcaklığının stabil tutulması için W1209 kullan dedim. Bu devre, ayarladığın sıcaklığın üzerine çıkarsa ısıtıcıyı kapatır, düşerse açar.