Çok teşekkür ederim kanka :3ÇINAR HOBİ Usb Termal Isıtıcı Ped Karbon Fiber 5v Isıtmalı Giyim Evcil Ve Kafes Hayvanları Arı Kovanı Isıtma Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Böyle bir ısıtıcı var; alıp kullanmadım. Fakat bunun ucunu kesip 9V ile çalıştırabilirsiniz. Hatta W1209 termostat ile kullanırsanız ısı ayarı hep stabil kalır.
Peki ideal sıcaklık ne kadar olmalı? benim odam geceleri 10 dereceye kadar düşebiliyor gündüzleri ise 25 e kadar artabiliyor ve çok az güneş alıyorÇINAR HOBİ Usb Termal Isıtıcı Ped Karbon Fiber 5v Isıtmalı Giyim Evcil Ve Kafes Hayvanları Arı Kovanı Isıtma Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Böyle bir ısıtıcı var; alıp kullanmadım. Fakat bunun ucunu kesip 9V ile çalıştırabilirsiniz. Hatta W1209 termostat ile kullanırsanız ısı ayarı hep stabil kalır.
Ne tür bir karınca beslediğine bağlı, zaten oda sıcaklığının stabil tutulması için W1209 kullan dedim. Bu devre, ayarladığın sıcaklığın üzerine çıkarsa ısıtıcıyı kapatır, düşerse açar.Çok teşekkür ederim kanka :3
Peki ideal sıcaklık ne kadar olmalı? benim odam geceleri 10 dereceye kadar düşebiliyor gündüzleri ise 25 e kadar artabiliyor ve çok az güneş alıyor