Isıtıcı Ped

Ercan

Yumurta
Üye
Merhaba messor kraliçesi için bugün ısıtıcı ped aldım kullanımını nasıl yapmalıyım, karbon fiber 5v.
Direkt tüpün altına mı koymalıyım yoksa ikisinin arasına karton gibi bir şey mi yerleştirmeliyim?

Ekli dosyalar

• 8019dacb-163e-4dba-81d9-bc588c4bf1fa.jpeg
    8019dacb-163e-4dba-81d9-bc588c4bf1fa.jpeg
    42.2 KB · Görüntüleme: 11

Elreirrn

Yumurta
Üye
Merhaba messor kraliçesi için bugün ısıtıcı ped aldım kullanımını nasıl yapmalıyım, karbon fiber 5v.
Direkt tüpün altına mı koymalıyım yoksa ikisinin arasına karton gibi bir şey mi yerleştirmeliyim?
Arasına mutlaka bir şey koy temas ettirme çok yüksek sıcaklığa çıkar yoksa. O pedi ortamın sıcaklığını artırmak için kullan direkt karınca için değil. Örneğin bir rafa sabitle üstüne bir şey koy bez vesaire sonra tüpü koy.

Enesersoy45

Minör
Yardımsever
Tespit Uzmanı
Üye
Boyutu çok ufak duruyor fakat dikey bir yüzeye sabitleyerek kullanmanızı tavsiye ederim. Belki strafor bir kutu olabilir. Ya da çekmece. Doğrudan alttan ısı verirseniz nem aşırı artar ve Messor gibi bir cins için yüksek nem zararlı olur.