arıyorum da şimdi karınca için nasıl bir ped gerekli kaç dereceye kadar çıkar bunlar ayar yapabilir miyim yoksa yakmayalım kış günü varlıklarıYapmanı önermem sitelerden bulabilirsin.🤗
ankara canlı yemden bulabilirsin. Isısı ayarlanabilirarıyorum da şimdi karınca için nasıl bir ped gerekli kaç dereceye kadar çıkar bunlar ayar yapabilir miyim yoksa yakmayalım kış günü varlıkları
Abi türe göre nem ihtiyacı ve ısı değişiyor ama kışın uykuya yatan bir türse gerek yok ped almaya tabi çok soğuk bir yer değilse.arıyorum da şimdi karınca için nasıl bir ped gerekli kaç dereceye kadar çıkar bunlar ayar yapabilir miyim yoksa yakmayalım kış günü varlıkları
Abi türe göre nem ihtiyacı ve ısı değişiyor ama kışın uykuya yatan bir türse gerek yok ped almaya tabi çok soğuk bir yer değilse.
Bakacağım teşekkür ederimankara canlı yemden bulabilirsin. Isısı ayarlanabilir
İlk sene kış uykusuna yatırmasanda olur ama ikinci sene mutlaka yatır bence.🤗Messor var yumurtası yok ama kış uykusuna da yatırmak istemiyorum kışında nüfusu artsın devam etsin
Bu sene biraz bir nüfus oranımıza bakacağız önümdeki kış 10 derece dolapta yatırcam dolabina kadar var ama hanfendi hala yumurtlamadı 😅İlk sene kış uykusuna yatırmasanda olur ama ikinci sene mutlaka yatır bence.🤗
kış uykusuna yatırmamak için ısıtıcı ped şart mı yoksa kendileri mi karar veriyorİlk sene kış uykusuna yatırmasanda olur ama ikinci sene mutlaka yatır bence.🤗
Yani bende bulundukları ortama göre buna karar veriyorlar değişim gösteriyordur türden türe ama 17 derecen sonra messorlar uykuya giriyorlar diye biliyorum bende bu sene yatırmak istemiyorumkış uykusuna yatırmamak için ısıtıcı ped şart mı yoksa kendileri mi karar veriyor
çinden ucuza alanları gördüm ısıtıcı pedi sanırım bende öyle yapacağımYani bende bulundukları ortama göre buna karar veriyorlar değişim gösteriyordur türden türe ama 17 derecen sonra messorlar uykuya giriyorlar diye biliyorum bende bu sene yatırmak istemiyorum
Az biraz elektrik bilginiz varsa kolayca yapabilirsiniz aslında. Yoksa yapmanızı pek önermem yanma olasılığı var.Isıtıcı ped nereden bulabilirim ya da yapabilirim arkadaşlar?
Bulursan burada da paylaşırsan sevinirimçinden ucuza alanları gördüm ısıtıcı pedi sanırım bende öyle yapacağım
Bir arkadaşım var bakalım onunla yapmaya çalışacağım bakalım olursa bilgi yazarım ama almak en mantıklısı gibi duruyorAz biraz elektrik bilginiz varsa kolayca yapabilirsiniz aslında. Yoksa yapmanızı pek önermem yanma olasılığı var.
Yorumlarda biraz sıkıntı var gibi kendimiz yapmaya kalkacaz bakalım haftaya yine buraya atarım yaparsam![]()
ÇINAR HOBİ Usb Termal Isıtıcı Ped Karbon Fiber 5v Isıtmalı Giyim Evcil Ve Kafes Hayvanları Arı Kovanı Isıtma Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ÇINAR HOBİ Usb Termal Isıtıcı Ped Karbon Fiber 5v Isıtmalı Giyim Evcil Ve Kafes Hayvanları Arı Kovanı Isıtma yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
kendim şahsen denemedim ama yorumlar güzel o yüzden önerdim.
4 yıllık elektirik elektronik bilgim ile söylüyorum kendinzi yaptığınızda güvenlik önlemlerini ön planda tutun sırf bu yüzden yangın çıkabilir. Ve küçük bi tavsiye diyot kullanırsanız güvenlik önlemi olarak iyi olur.Yorumlarda biraz sıkıntı var gibi kendimiz yapmaya kalkacaz bakalım haftaya yine buraya atarım yaparsam
Ne kullanmak lazım bu kullanacağım şeyleri nasıl bulurum acaba4 yıllık elektirik elektronik bilgim ile söylüyorum kendinzi yaptığınızda güvenlik önlemlerini ön planda tutun sırf bu yüzden yangın çıkabilir. Ve küçük bi tavsiye diyot kullanırsanız güvenlik önlemi olarak iyi olur.
Rezistans teli kullanmanız lazım ama onu tel şeklinde satmıyorlar internette. hurdacılardan bulursunuz veya nalburdan. Yapım videoları youtubeda var 12v ile çalışanlarda var 220v ilede. Onun haricinde akımın + ucuna 220 ohm direnç bağlanabilir veya diyot. Diyotun yönüne dikkat edilmeli. İyi hobilerNe kullanmak lazım bu kullanacağım şeyleri nasıl bulurum acaba
Denicem ya çarpılır yada yaparım 😅Rezistans teli kullanmanız lazım ama onu tel şeklinde satmıyorlar internette. hurdacılardan bulursunuz veya nalburdan. Yapım videoları youtubeda var 12v ile çalışanlarda var 220v ilede. Onun haricinde akımın + ucuna 220 ohm direnç bağlanabilir veya diyot. Diyotun yönüne dikkat edilmeli. İyi hobiler