Isıtıcı pedi nerden tedarik ediyorsunuz internetten almaya çok güvenmedim ben yorumlardan ötürü. Önerdiğiniz marka ya da bir site var mı?26-27 derece arasında fakat beslediğin türler daha farklı sıcaklık değerleri istiyorsa onları öğrenmen daha iyi olur.
ben de dün aliexpressten bir adet 7w bir adet 14w ısıtıcı ped aldım ayın 20-24 ü gibi gelecek o gün geldiğinde henüz almamış olursan deneyip sana bilgi verebilirim link de paylaşabilirimIsıtıcı pedi nerden tedarik ediyorsunuz internetten almaya çok güvenmedim ben yorumlardan ötürü. Önerdiğiniz marka ya da bir site var mı?
Henüz almayı düşünmüyorum dostum. Kraliçem yok maalesef şu an, yazın da ısıtıcıya ihtiyacım olmaz gibi geliyor şu an bile hava sıcaklığı 20lere çıkıyor. Geri dönersen ürün ile alakalı çok memnun olurum teşekkür ederim.ben de dün aliexpressten bir adet 7w bir adet 14w ısıtıcı ped aldım ayın 20-24 ü gibi gelecek o gün geldiğinde henüz almamış olursan deneyip sana bilgi verebilirim link de paylaşabilirim
ürünler gelince kaç w olan kaç dakikada ne kadar ısı veriyor vs hepsini sana yazarım dostum ama unutursam kusura bakma çünkü 20 gün sonra falan anca gelir ürünler.Henüz almayı düşünmüyorum dostum. Kraliçem yok maalesef şu an, yazın da ısıtıcıya ihtiyacım olmaz gibi geliyor şu an bile hava sıcaklığı 20lere çıkıyor. Geri dönersen ürün ile alakalı çok memnun olurum teşekkür ederim.
Düşünmen yeter hocam aklına gelirse yazarsın hiç sıkıntı değil <3ürünler gelince kaç w olan kaç dakikada ne kadar ısı veriyor vs hepsini sana yazarım dostum ama unutursam kusura bakma çünkü 20 gün sonra falan anca gelir ürünler.
dostum merhaba, aldığım gecko beklediğimdan daha erken geldiği için acil ısıtıcı ped almam gerekti ankara canlı yemden ısıtıcı ped aldım ve ilk kullanım için şunu diyebilirim gayet güzel. ısı ölçümü için demir bir ucu var teraryum içinde ki ısıyı ölçüyor ve senin ayrladığın ısıya ulaşınca elektriği kesiyor ısı düşünce tekrar ısıtıcı pede elektrik veriyorDüşünmen yeter hocam aklına gelirse yazarsın hiç sıkıntı değil <3
Çok teşekkür ederim dostum iyi hobiler dilerim. Hayırlı olsundostum merhaba, aldığım gecko beklediğimdan daha erken geldiği için acil ısıtıcı ped almam gerekti ankara canlı yemden ısıtıcı ped aldım ve ilk kullanım için şunu diyebilirim gayet güzel. ısı ölçümü için demir bir ucu var teraryum içinde ki ısıyı ölçüyor ve senin ayrladığın ısıya ulaşınca elektriği kesiyor ısı düşünce tekrar ısıtıcı pede elektrik veriyor
ürün link:
Dijital termosatalı ısıtıcı pet - ısıtıcı pet
Dijital termosatalı ısıtıcı pet - ısıtıcı pet - Hobi Pet Malzemeleri - sürüngenler için tasarlanmış dijital termostatlı pet istenilen sıcaklığa ayarlanır hassasiyet bakımdan oldukca tercih edilir 50x25 cm ölçüsündedirwww.ankaracanliyem.com