Nerden alayım ve uygun nerde bulabilirim internetten alicam
Baktim antalya çekirgede goremedim ve Ankara canli yemde bitane var 5 tl lik oda içime sinmediAnkara canli yem ve antalya cekirgede vardi bide internette bilinen sitelerde usb li halleri var eger karinca icin kullanacaksaniz ankara ve antalya dan alirsiniz
Isı bandı galiba oBaktim antalya çekirgede goremedim ve Ankara canli yemde bitane var 5 tl lik oda içime sinmedi
Tavsiyem petekleri kullan derece ile doğru ısıyı bul ben suanlik öyle yapıyorum işe yariyo ailenle yaşıyorsan şöyle ısı değısimi yapacakları zmn söylesinler ona göre uzaklaştır veya yakinlastir petegeIsı bandı galiba o
Evet ısı bandı ve 24saat etki ediyorIsı bandı galiba o
Ne kadar ısı sağliyo bı bilginiz varmı pek mantıklı gelmedi bna ısıtıcı ped daha mantıklı gibiEvet ısı bandı ve 24saat etki ediyor
Hiç denemedim ama mantıklı değil gibiNe kadar ısı sağliyo bı bilginiz varmı pek mantıklı gelmedi bna ısıtıcı ped daha mantıklı
Mesela ben aliexpressden alcam 20 kuruş mu olcak ilk siparişim diyeankara canlı yemde termostatlı 200tl lik var. Ayrıca 20 gün bekleyebilirim dersen aliexpressde ilk sipariş için belirli ürünler 1 cent yani 20 kuruş, bu ürünler arasında da ısıtıcı ped var istersen bakabilirsin.
evet fakat vergilerle beraber 28 tl kargo fln dahil. Vergi malesef indirimsiz fiyattan yansıyor ve çok fazla.Mesela ben aliexpressden alcam 20 kuruş mu olcak ilk siparişim diye