Elimde Messor cinsi kraliçe var. Yumurtlamaları için uygun ortam sıcaklığı 28 derece diye biliyorum. Ancak kış ayına yaklaştığımız o için tüpün bulunduğu yer 19 20 derece arası. Isıtıcı ped dışında ne kullanabilirim önerileriniz nelerdir ?
Evin 20 derece olmadığını varsayarak soruyorum, kraliçe nerede?Elimde Messor cinsi kraliçe var. Yumurtlamaları için uygun ortam sıcaklığı 28 derece diye biliyorum. Ancak kış ayına yaklaştığımız o için tüpün bulunduğu yer 19 20 derece arası. Isıtıcı ped dışında ne kullanabilirim önerileriniz nelerdir ?
Kullanılmayan bir çekmecenin içindeki kutuda duruyor.Evin 20 derece olmadığını varsayarak soruyorum, kraliçe nerede?
Demo,kraliçenin olduğu tüpü beze sarsa acaba sıcaklık farkı biraz etki eder mi? yada çok kullanılan sıcak bir oda varsa klimalı,sobalı.Evin 20 derece olmadığını varsayarak soruyorum, kraliçe nerede?
Orayı eski tip bir ampulle ısıtabilirsin, ama bu ısıyı ayarlamak için bir düzenek kurman gerekir.
Beze sarma, tüpün havalandırılmasını yavaşlatır ve azaltır; ısıda farklılık olmaz. Klimalı, sobalı oda olabilir; odanın sıcaklık gereksinimi türe göre değişir. Yeni konu açabilirsin bunun için.Demo,kraliçenin olduğu tüpü beze sarsa acaba sıcaklık farkı biraz etki eder mi? yada çok kullanılan sıcak bir oda varsa klimalı,sobalı.