Isıtıcı ped ve test tüpü önerisi

mefeb

Yumurta
Üye
uzun süre sonra bulduğum iki catagalyhpis kraliçesi yüzünden hobiye geri dönme kararı aldım fakat elimdeki test tüpü sayısı yetersiz ve catagalyhpis kraliçeleri için ısıtıcı ped veya ısıtıcı ped alternatifi bir şey arıyorum bunları nerden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Pixel

Yumurta
Üye
uzun süre sonra bulduğum iki catagalyhpis kraliçesi yüzünden hobiye geri dönme kararı aldım fakat elimdeki test tüpü sayısı yetersiz ve catagalyhpis kraliçeleri için ısıtıcı ped veya ısıtıcı ped alternatifi bir şey arıyorum bunları nerden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
kanka Onlara Bakmak Çok zor

mefeb

Yumurta
Üye
farkındayım ama denicem bir şekilde outworldu hallettim ama ısıtıcı ped ve yedek test tüpü bulamıyorum yüksek sıcaklık sevdiklerinden bir çözüm bulmam lazım.

Jhonny

Yumurta
Üye
farkındayım ama denicem bir şekilde outworldu hallettim ama ısıtıcı ped ve yedek test tüpü bulamıyorum yüksek sıcaklık sevdiklerinden bir çözüm bulmam lazım.
İstanbulda yaşıyorsan deney malzemeleri satan bi yer var 18x180 lk tüp 3 4 tl bişidi sanırım işine yararsa tarif edebilirim yeri

mefeb

Yumurta
Üye
teşekkürler ama istanbulda yaşamıyorum ne yazıkki internetten alabilceğim bir yer varsa önerebilirseniz iyi olur

Jhonny

Yumurta
Üye
teşekkürler ama istanbulda yaşamıyorum ne yazıkki internetten alabilceğim bir yer varsa önerebilirseniz iyi olur
Valla internetten 16x160 lık tüpvalmıştım n11 den kargoyla bitlikte 23 tl falan verdim değmez gibi geliyo. Ama yaşadığın bölgede illaki vardır deney malzemesi satan yerler raştırmanı tavsiye ederim. Kargoya 15 tl verene kadar 4 5 yane daha tüp alırsın👍

RüzgarDeveci07

Yumurta
Üye
Undergronda var ısıtıcı pet ama kendin ayarlıyorsun test tüpü de var