Işık Stresi Yönetimi: Kırmızı Asetat mı, Tam Karanlık mı Daha Verimli?

anakin

Brachypterous
Yardımsever
Üye
Şimdi kutuyu açtım böyle kalıcak kraliçem iyi ama biraz tüote ilerledi açınca alışır herhalde doğrudan ışık vurmuyor alışır ama yumurtalar için sorun olmaz drğilmi tam kuluçkada
Cover geçirmediniz mi?

yağızalp

Larva
Üye
Şimdi kutuyu açtım böyle kalıcak kraliçem iyi ama biraz tüote ilerledi açınca alışır herhalde doğrudan ışık vurmuyor alışır ama yumurtalar için sorun olmaz drğilmi tam kuluçkada
1-2 saniye gördüklerimle sanırım yumurtalarla ilgileniyor kafası nemli pamuğun yanında hareketsiz ama antenleri oynuyor ilk stresi gitmiş şimdi bi 7 8 gün bakmayacağım peki haftada 1 coveri açarak bakmamdan dolayı sorun olurmu

General_Elyq

Larva
Üye
Mesajları arka arka veya benzeri bir kural var ise uyalım, bende konuşma devam ederken devam eden mesajlar eklerim ama bu önceki mesajın süresi geçmiş veya çoktan göndermiş olduğum için oluyor. İki farklı mesajı alt alta devam ettirmek aralıksız karşılık yaratıyor neyse ama kuralları okuyabilirsiniz. Zaten gerekli her şey orada yer alıyor, rahatsızlık vermediği sürece oraya uyulduğu sürece sorun olmayacaktır. Yem konusunda dedikleriniz önceden geçenler önceki mesajlarda tekrar edilenler

Burada söyleyin bizde faydalanalım, eksiğimiz varsa kapatırız
Niye kızıyorsun olm? haha merak ediyorsun söylüyeyim ne biliyorsam onu aktarmaya çalışıyorum sizlere. Ne merak ediyorsan sor bildiklerimi söylerim bilmiyorsamda araştırır söylerim yani.
1-2 saniye gördüklerimle sanırım yumurtalarla ilgileniyor kafası nemli pamuğun yanında hareketsiz ama antenleri oynuyor ilk stresi gitmiş şimdi bi 7 8 gün bakmayacağım peki haftada 1 coveri açarak bakmamdan dolayı sorun olurmu
O yumurtaları besliyor merak etme

SinanE-Z

Pupa
Üye
Niye kızıyorsun olm? haha merak ediyorsun söylüyeyim ne biliyorsam onu aktarmaya çalışıyorum sizlere. Ne merak ediyorsan sor bildiklerimi söylerim bilmiyorsamda araştırır söylerim yani.
?
Kızmadım 🙂 yanlış anlaşılma olmasın diye burada bırakıyorum. İyi sohbetler.

Son düzenleme:

SinanE-Z

Pupa
Üye
Zararı değil faydası olur, kontrollü gözlem kraliçenin sağlığı ve güncel durumu hakkında iç rahatlatıcı fikirler verirken aynı zamanda olası bir sorunda önceden veya kolay aksiyon alma imkanı tanır

yağızalp

Larva
Üye
Zararı değil faydası olur, kontrollü gözlem kraliçenin sağlığı ve güncel durumu hakkında iç rahatlatıcı fikirler verirken aynı zamanda olası bir sorunda önceden veya kolay aksiyon alma imkanı tanır
Her hafta durumunu paylaşırım kontrol ederim

SinanE-Z

Pupa
Üye
✔️

Bu kokuyu gereksiz şekilde şişirmeyelim "kraliçemle ilgili sorular" minvalinde bir konu oluşturursanız, genel merak ettiğiniz şeyleri oraya yazarsınız. Mutlu çalışmalar