Isı problemi!

CanMertCengiz

Yumurta
Üye
Bizim evimiz alttan ısıtmalı ve bu yüzden evde petek yok. Ben kraliçemi sıcak bir alana koymak istedim ve kullandığım bilgisayarın yanında bir bölüme koydum. Yaklaşık 1 saat sonra sorun var mı diye kontrol ettiğimde çok fazla nem oluşmuştu. Kraliçeye bir zarar gelmiş midir? Ve ben bu ısı sorununu nasıl çözeceğim?

Moderatör tarafında düzenlendi:

creal

Media
Üye
Bizim evimiz alttan ısıtmalı ve bu yüzden evde petek yok. Ben kraliçemi sıcak bir alana koymak istedim ve kullandığım bilgisayarın yanında bir bölüme koydum. Yaklaşık 1 saat sonra sorun var mı diye kontrol ettiğimde çok fazla nem oluşmuştu. Kraliçeye bir zarar gelmiş midir? Ve ben bu ısı sorununu nasıl çözeceğim?
Öncelikle hocam kraliçenizin cinsi nedir acaba?

cosmos

Pupa
Üye
Neden çok sıcak bir ortama koymak istiyorsunuz oda sıcaklığı çok mu düşük

creal

Media
Üye
Hocam messorlar çok fazla nem sevmezler öncelikle. Nemin fazla olma sebeplerinden biriside test tüpünün suyunu fazla koymanızdır. Eğer tüpteki suyu yarısından fazla koyduysanız messor için pekde güzel olmayan bir ortam hazırlamış olursunuz.

Sıcaklık konusuna gelirsek malum zaten bahar geldi odanızda kalması yeterli olacakdır. sıcaklık konusunu dert etmenize pek gerek yok çok çok yan etkisi yumurtalar biraz yavaş gelişir başkada bir sorun olmaz.

Neden çok sıcak bir ortama koymak istiyorsunuz oda sıcaklığı çok mu düşük
Hocam çok soğuk olsa bile, ben odasının 15 derecenin altına düşeceğini düşünmüyorum yani.