Postpetiole var, messorThoraxı cataglyphis işçisi olduğunu söylüyor bence
kafa yapısıyla abdomen yapıları , cataların abdomenleri sivri ve kalkık olur ,farklı petiolesi çok uzun1. Resimde thoraxı inik catalardaki gibi
Zor valla.Türünü de söylermisiniz
Ares sadece forum kurallarını anımsatmak istemiş olabilir sonuçta emir demiri keser yasak deniyorsa yasaktır. Sinir olmanıza yada üzülmenize gerek yok@Ares Cataglyphis olduğunu hala savunduğumu kim söyledi cevabınıza saygı duyuyorum ancak raporlanacak bir şey yapmadım. Bir mesaj yazdım bir süre sonra bir mesaj daha atınca suçlu mu oluyorum. Mesajların arasında 2 dk var nasıl aynı mesajda atayım. İsterseniz raporlayın.
Bana sert çıkışmanıza gerek yok sizi güzelce uyarıyorum. Başkası olsa raporu direkt yapıştırırdı veya moderatörden uyarı alırdınız emin olun ki. Üst üste mesajlar atmak ve mesaj kalabalığı yapmaktan veyahut yazım kurallarına dikkat etmemekten uyarı alırdınız. Çünkü yazacağınız şeyleri 2-3 mesajda atmanız konu içeriğindeki mesaj sayısını çok fazla arttırıyor ve de diğer konular aşağılara kayabiliyor. Hatta amacınız dahilinde olmasa bile mesaj kasıyormuş gibi de algılanabilir. Ben tamamen sizin iyiliğiniz için konuşuyorum. Ben Messor olduğunu söyledim ve sizde sonrasında thoraxi inik cataglyphise benziyor tarzı bir şey söylediniz. Net bir cevap verdim ama fark etmediniz sanırım sonrasında neden Messor olduğunu cataglyphis olamayacağınıda söyledim burada da amacım bilgi vermekti. Yanlış anlaşılmalar olabilir eğer size olumsuz bir tavır sergilemişim gibi algıladıysanız kusura bakmayın@Ares Cataglyphis olduğunu hala savunduğumu kim söyledi cevabınıza saygı duyuyorum ancak raporlanacak bir şey yapmadım. Bir mesaj yazdım bir süre sonra bir mesaj daha atınca suçlu mu oluyorum. Mesajların arasında 2 dk var nasıl aynı mesajda atayım. İsterseniz raporlayın.