koloniyi doğadan mı aldınız?kraliçemi akdeniz bölgesinde buldum ve dün yumurtladı türünü bilen varsa çok yardımcı olur Ekli dosyayı görüntüle 35621Ekli dosyayı görüntüle 35622Ekli dosyayı görüntüle 35623Ekli dosyayı görüntüle 35624
Dün yumurtladı diyorsun işçi var, doğadanmı aldınız Koloniyi?kraliçemi akdeniz bölgesinde buldum ve dün yumurtladı türünü bilen varsa çok yardımcı olur Ekli dosyayı görüntüle 35621Ekli dosyayı görüntüle 35622Ekli dosyayı görüntüle 35623Ekli dosyayı görüntüle 35624
Dün yumurtlasa yumurtalar bu halde olmazdı.Dün yumurtladı diyorsun işçi var, doğadanmı aldınız Koloniyi?
Hocam bende onu diyorum zatenDün yumurtlasa yumurtalar bu halde olmazdı.
Messor structor gibi duruyorkraliçemi akdeniz bölgesinde buldum ve dün yumurtladı türünü bilen varsa çok yardımcı olur Ekli dosyayı görüntüle 35621Ekli dosyayı görüntüle 35622Ekli dosyayı görüntüle 35623Ekli dosyayı görüntüle 35624
Structor olup olmadığını bu görselden malesef anlayamayız.Messor structor gibi duruyor
Zaten messorlar çok zor daha net foto lazım ama bi ihtimal boyut ve renkten olabilir diye düşündümStructor olup olmadığını bu görselden malesef anlayamayız.
UmarımHocam bende onu diyorum zaten
İnşallah yuvayı patlatıp almamıştır kraliçeyi
İşçileri ile birkaç günde sitresin etkisi ile olabilirFotoğraftaki koloninin patladılmadığı açık, nanatic pupaları var ve pamuk messorların yaptığı gibi ısırılarak şekil verilmiş. Sadece dün bulmuş olamaz o kadar. Messor cinsi kesin olarak.
Sıkıntı yok kral ufak bir kaos oldu bundan sonra dikkat edersinbeyler hepinizden özür diliyorum yanlış yazmışım yumurtalar dün çıktı demek istemiştim kraliçeyi bulalı 3-4 ay oldu kusura bakmayın
beyler hepinizden özür diliyorum yanlış yazmışım yumurtalar dün çıktı demek istemiştim kraliçeyi bulalı 3-4 ay oldu kusura bakmayın
Ufak*Sıkıntı yok kral ufak bir kaos oldu bundan sonra dikkat edersin