ben de outworlde silis kum ekleyerek çözdüm aynı sorunu. artık pamuklarla uğraşmıyorlar. sanırım pupa kozaları için kullanıyorlar kumu pamugu vsAynı sorunu ben de yaşadım, lasius türünde yaşayan birkaç kişiyi daha duydum. İlk başta outworld bağlayarak sorunu çözmeye çalıştım. Ancak bu sefer de outworld havalandırmasındaki pamuklara saldırdılarDaha sonrasında outworlde ufak bir parça pamuk attım. Attığım pamuktan ufak parçalar kopararak yumurtaların yanına taşıdılar. Sadece pamuk istiyorlarmış, sorun çözüldü bu şeklide. Şuanda outworlde bile çıkmaya çalışmıyorlar. Sen de tüpe ufak bir parça pamuk atarak deneyebilirsin.
Evet ben de öyle düşündüm ama kesin bir bilgi mi emin değilimben de outworlde silis kum ekleyerek çözdüm aynı sorunu. artık pamuklarla uğraşmıyorlar. sanırım pupa kozaları için kullanıyorlar kumu pamugu vs
En son iki gün önce beslemiştimNe sıklıkla besleme yapıyorsunuz? Çıkmaya çalışıyorlarsa açlardır muhtemelen.
İşçinin birini pamuk taşırken görmüştüm o yüzden yapıyorlarmış o zamanAynı sorunu ben de yaşadım, lasius türünde yaşayan birkaç kişiyi daha duydum. İlk başta outworld bağlayarak sorunu çözmeye çalıştım. Ancak bu sefer de outworld havalandırmasındaki pamuklara saldırdılarDaha sonrasında outworlde ufak bir parça pamuk attım. Attığım pamuktan ufak parçalar kopararak yumurtaların yanına taşıdılar. Sadece pamuk istiyorlarmış, sorun çözüldü bu şeklide. Şuanda outworlde bile çıkmaya çalışmıyorlar. Sen de tüpe ufak bir parça pamuk atarak deneyebilirsin.