İşçiler Taşınıyor mu?

umuTuna

Yumurta
Üye
Merhaba bir compotonus kolonim var. Outworld'ün içine 2 tane test tübü koydum ve o şekilde yaşıyorlar. Normalde diğerini pek kullanmazlardı ama bir anda işçilerin hepsi kraliçeden ayrıldı ve diğerine gitti. Bu bir sorun mu? Cevap veren herkese şimdiden teşekkürler.

KarıncaAcemisi

Yumurta
Üye
Merhaba bir compotonus kolonim var. Outworld'ün içine 2 tane test tübü koydum ve o şekilde yaşıyorlar. Normalde diğerini pek kullanmazlardı ama bir anda işçilerin hepsi kraliçeden ayrıldı ve diğerine gitti. Bu bir sorun mu? Cevap veren herkese şimdiden teşekkürler.
Alanın aşırı geniş olması karıncaları strese sokmuş olabilir veya siz yanlışlıkla strese sokmuş olabilirsiniz. Stres Componotus koloniniz için ölümcül sonuçlanabilir genellikle kraliçeyi yanlız bırakır ve donuk davranırlar ve yakın zamanda koloni ölmeye başlar.

KarıncaAcemisi

Yumurta
Üye
Koloninin test tüpünün pamuğunu yırtıp agresifleştiğini görücek olursanız alanı arttıra bilirsiniz componotus koloninizin koloni boyutunu bilmesemde büyük ihtimalle alana bağlı stres yaptığını düşünüyorum. benim 7 aydır beslediğim koloni hala test tüpünde ve bir problem çıkarmıyorlar bence bir test tüpünü iptal edip gidişatı izleyin.

Osbziw

Yumurta
Üye
Oradaki nem, hava, yaşam vb. Olanaklar işçileri oraya götürdü ama kraliçe oraya gidemez artık tek işi yumurtlamaktjr oar onu taşıyabilir taşıyamıyorlar belliki.